fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Een start naar de nieuwe jij!

oude en nieuwe gewoonten

De intake

Je hebt de keuze gemaakt om te gaan veranderen en je wilt afvallen met het koolhydraatarme dieet van Coach Nutrition. Een goede keuze! Hoe gaan we nu verder?

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een intake. Op de pagina ‘Het consult‘ hebben we uitgelegd wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze eerste afspraak.

De producten

We kiezen tijdens het dieet voor de producten die het beste bij jou passen. De eerste weken van het dieet gebruik je 4 dieetproducten per dag. We zorgen er met deze producten voor dat je in een milde ketose komt en daardoor jouw vetreserves aan gaat spreken. Als je wilt, bouwen we dit na de eerste week al uit met het eten van groenten.

Iedere week kom je bij ons langs voor een consult en weegmoment. Aan deze afspraken zijn geen kosten verbonden. Per week kijken we dan of we doorgaan zoals we dan bezig zijn of dat we naar de volgende stap gaan. Deze afspraken nemen maximaal 20 minuten in beslag.

Na 3 tot 4 weken heb je dan een tussenweek, waar je maar 3 producten gebruikt en in de avond een koolhydraatarme maaltijd mag nemen. Hierna ga je weer over op de 4 producten, maar blijf je ook groenten eten, zodat de darmflora optimaal blijft en gewoon omdat het lekker en gezond is.

Als je liever niet volledig op de maaltijdvervangende producten over wil gaan, zijn er genoeg maatwerkmogelijkheden. Zoals het gebruiken van 3 producten per dag en een koolhydraatarme maaltijd. Bespreek jouw wensen met jouw coach.

Coach Nutrition producten
een levensleus

Afbouwen, opbouwen, stabiliseren

Afhankelijk van het doel en het aantal kilo’s dat er af moet om jouw doel te bereiken, gaan we uiteindelijk de dieetproducten heel geleidelijk afbouwen en de normale voeding weer opbouwen.

Hierbij kiezen we uiteraard alleen maar voor de gezonde varianten van normale voeding. Het is echt essentieel dat deze periode goed gevolgd wordt om te zorgen voor een langdurig resultaat.

Tijdens deze fase leren we je ook alles over voeding wat je moet weten om straks zelf de beste keuzes te kunnen maken.

Ook als je klaar bent, kom je nog terug voor 3 gratis nacontrole afspraken. Wil je liever langer onder nacontrole blijven, dan zijn daar ook tal van mogelijkheden voor.

Maatwerk

Als er persoonlijke omstandigheden zijn waardoor er maatwerk toe moet worden gepast, dan is dit mogelijk. Dit kun je gewoon bespreken met de coach.
Het Coach Nutrition dieet voorziet in verschillende varianten en combinatiemogelijkheden.

eten en bewegen

Jouw eerste gesprek met ons inplannen?