fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Afvallen doe je bij UPDATE YOURSELF

Snel, efficiënt, maar vooral ook gezond afvallen in Lelystad

Corona updates (wordt steeds actueel gehouden)

In dit bericht zullen we je op de hoogte houden van de actuele corona updates m.b.t. onze werkwijze. Wij volgen de adviezen van het WHO, RIVM en de branche waar nodig nauwkeurig op.

12-10-2020: Wij zijn open. Wij hervatten de werkzaamheden zoveel mogelijk weer als voorheen. Daarmee vervallen een aantal maatregelen en mogelijkheden die wij eerder hadden. Houd altijd deze pagina in de gaten voor een actuele stand van zaken m.b.t. de consulten. Onder het plaatje vind je nog van alles over voeding en gezondheid. Wij dragen zelf geen mondkapje binnen, maar zitten wel achter een scherm. Als jij het prettig vindt een mondkapje te dragen, mag dat natuurlijk. Vind je het prettig dat wij die ook dragen tijdens jouw bezoek, geef het dan gerust aan.

Het is echt essentieel om zelf niet naar de praktijk te komen als je zelf verkouden of ziek bent of één van jouw gezinsleden. Ook het contact met jouw gezinsleden is dan niet gewenst. Allereerst niet voor de gezondheid van andere cliënten en onszelf, maar ook omdat wij zelfstandig ondernemer zijn en een mogelijke sluiting ons hard raakt. Voor wie zelf door ziekte of een mogelijke besmetting van een gezinslid in quarantaine zit, bezorgen wij tijdelijk de producten kostenloos. Verdere bezorging wordt niet meer gedaan, omdat het hier nu te druk voor is geworden. Verder hebben we wel nog de mogelijkheid om producten op afspraak af te halen.

We gaan vanaf nu de reguliere trajecten weer zoveel mogelijk oppakken om de begeleiding te kunnen optimaliseren. Wil je toch liever een telefonisch consult om toch even de week te bespreken, mag dat natuurlijk ook altijd. Echt geen enkel probleem.

Consulten en werkwijze

We hebben de praktijk wat ruimer ingericht, zodat we afstand kunnen bewaren. Wegen doen we  doen we weer zoals voorheen en we maken de weegschaal schoon met praktisept en alcohol. Op ons bureau staan plexiglas schermen. Zo blijven we ons uiterste best doen om voor iedereen een veilige en een plezierige begeleiding te verzorgen.

We ontsmetten ook handvatten, deurklinken, bureaus, toiletten en maken de bestellingen klaar met gebruik van latex handschoentjes. Bestellen vooraf is dus absoluut gewenst. Ook houden wij ons aan de 1,5 meter afstand binnen de praktijkruimte.

Het tijdstip van afspraak gelieve in de gaten houden. Wij plannen al vrij ruim in en vragen je niet te vroeg te komen om zo de afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Zit er al iemand te wachten, dan verzoeken wij je even buiten op te houden. Als je niet eerder komt dan max 10 minuten voor tijd, zal dit echter bijna niet voor kunnen vallen, door de ruime planning die wij nu hanteren. Het verzoek is ook ten alle tijde alleen te komen.

Het is raadzaam om altijd de afgesproken reserve dagen aan producten aan te houden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je doorgaan met het programma. 

Mocht je door ziekte alleen laten bezorgen en niet meer op consult komen, laat dan even een afspraak in plannen voor een telefonisch consult. We kunnen tegenwoordig op diverse manieren contact onderhouden. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Ook zonder afspraak geldt, zit je moeilijk, vind je het spannend, heb je vragen. Grote vragen, kleine vragen. Neem gelijk contact op. Daar zijn wij voor! Dat hoort er allemaal bij.

Lees verder onder het plaatje over voeding, de producten en weerstand.

 

schermen praktijk (Klein)
Coach Nutrition logo
8 weken plan

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

Voeding en weerstand

Voor wat betreft de voeding, gezondheid en weerstand. Iedereen neemt bij de producten tegenwoordig groenten bij het dieet. Blijf dit vooral doen. Zeker de groene varianten zijn aan te raden. Sla nooit maaltijdvervangende producten over, omdat die je voorzien van alle vitaminen, mineralen en eiwitten. Het gaat je allemaal misschien niet helpen een eventuele besmetting te voorkomen, maar het helpt je wel een eventuele besmetting sterker te doorstaan.

Suikers

Blijf weg van een overmaat aan suikers! Suikers verlagen je immuunsysteem variërend van een 30 minuten tot 5 a 6 uur. De witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor de afweer worden tijdelijk minder actief. Daarmee kun je net een opening geven om die verkoudheid, griep of erger de kans te geven door te slaan. Nu jouw lichaam de suikers niet meer gewend is, zal het effect beter merkbaar zijn. Daarnaast zijn koolhydraten in minder vezelrijke vormen ook ontstekingsbevorderend. Mocht je om één of andere reden besluiten om de maaltijdvervangers te stoppen, neem dan even contact op met de coach om te bespreken hoe je dit het beste kunt doen. Zolang jij in de vetverbranding zit, neemt je lichaam de energie uit de reserves op. Ook als er een keer wat extra’s nodig is na een lange dag werken. Ga je dan toch aan de koolhydraten tussendoor, ga je uit de vetverbranding en heeft jouw lichaam tijdelijk die reserves niet meer voorhanden en heb je daadwerkelijk een calorieën tekort. In plaats van meer energie heb je ineens minder energie.

Rust

Of je nu in het programma zit of niet: Pak je rust en zorg dat je echt voldoende slaap krijgt. Zeker als je in de zorg werkzaam bent of op andere manier belast bent met het Corona virus. Drink voldoende water, minimaal 2 liter en niet meer dan 3 liter (m.u.v. fysiek zware arbeid, sport e.d.).

Bewegen

Bewegen en matig sporten is ook erg goed om te ondersteunen tijdens het afvallen, maar excessief sporten is af te raden. Het herstel na de sport, verbruikt veel energie en verzwakt tijdelijk het lichaam. Als je altijd veel sport en een goede conditie hebt, zul je hier minder tot geen last van ervaren, maar ook dan is het raadzaam hier een goede balans in te houden. Sporten met echte griep verschijnselen is natuurlijk ronduit slecht te noemen.

Rest ons jullie een hele goede gezondheid te wensen en veel sterkte gedurende deze tijd. Het is en blijft voor veel mensen een hele spannende en onzekere tijd. Ook hier komen we samen weer uit, sterker als voorheen!

 

Straight away logo

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

7 + 15 =

Update Yourself Lelystad

Diemenstraat 2
8244 EN  Lelystad

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Dronten

Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Het adres in Lelystad:

Diemenstraat 2

8244 EN  Lelystad

Het adres in Dronten:

Het Spectrum 1a

8254 AJ  Dronten