fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Afvallen doe je bij UPDATE YOURSELF

Snel, efficiënt, maar vooral ook gezond afvallen in Lelystad

Corona updates (wordt steeds actueel gehouden)

In dit bericht zullen we je op de hoogte houden van de actuele corona updates m.b.t. onze werkwijze. Wij volgen de adviezen van het WHO, RIVM en de branche waar nodig nauwkeurig op.

25-03-2020: Op dit moment zijn wij nog gewoon open. Dat kan ieder moment veranderen. Mocht het RIVM het zo bepalen of als wij zelf ziek zouden worden of met iemand in aanraking zijn geweest die ziek is sluiten wij de praktijken. Houd altijd deze pagina in de gaten voor een actuele stand van zaken m.b.t. de consulten. Onder het plaatje vind je nog van alles over voeding en gezondheid.

Het is echt essentieel om zelf niet naar de praktijk te komen als je zelf verkouden of ziek bent of één van jouw gezinsleden. Ook het contact met jouw gezinsleden is dan niet gewenst. Allereerst niet voor de gezondheid van andere cliënten en onszelf, maar ook omdat wij zelfstandig ondernemer zijn en een mogelijke sluiting ons hard raakt.

Wij bieden diverse oplossingen aan voor de mensen die in het traject zitten en zich zorgen maken of fysiek niet kunnen komen. Denk hierbij aan verzenden, bezorgen, alleen afhalen enz. Vraag er naar bij de coach. Wil je bijvoorbeeld een telefonisch consult om toch even de week te bespreken, mag dat natuurlijk ook altijd. Echt geen enkel probleem.

Consulten en werkwijze

Wil je toch liever op consult komen, dan is dat geen enkel probleem. We hebben de praktijk wat ruimer ingericht, zodat we afstand kunnen bewaren. Wegen doen we  tijdelijk alleen nog op sokken, zonder het gebruik van de handvatten. Dat betekent dus dat we alleen het gewicht meten en niet het vetpercentage. We gaan immers voor het eindresultaat en de tussentijdse metingen zijn dan van ondergeschikt belang.

Het meten van het totaalbeeld doen we tijdelijk alleen nog tijdens intakes. We ontsmetten het apparaat uiteraard na iedere afspraak zorgvuldig, maar voorkomen is beter dan genezen.

We ontsmetten ook handvatten, deurklinken, bureaus, toiletten en maken de bestellingen klaar met gebruik van latex handschoentjes. Bestellen vooraf is dus absoluut gewenst. Ook houden wij ons aan de 1,5 meter afstand binnen de praktijkruimte.

Het tijdstip van afspraak gelieve in de gaten houden. Wij plannen al vrij ruim in en vragen je niet te vroeg te komen om zo de afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Zit er al iemand te wachten, dan verzoeken wij je even buiten op te houden. Als je niet eerder komt dan max 10 minuten voor tijd, zal dit echter bijna niet voor kunnen vallen, door de ruime planning die wij nu hanteren. Het verzoek is ook ten alle tijde alleen te komen.

We hebben het dringende advies om voor 2 weken te bestellen. Zo halveren we de contactmomenten al met 50%, maar ook als er iets is of wij dicht gaan kun je het toch even uitzingen. Het is uiteraard voor nu aan jou of je dit wenselijk vindt.

Voor het versturen en bezorgen kun je in SlimAssist verzend en bezorgkosten aanklikken. Bij het versturen en bezorgen wordt er een Tikkie gestuurd en na betaling zal het verstuurd danwel bezorgd worden. Bij het bezorgen, is het wel van belang dat er iemand is om het aan te nemen. Dit zal voor nu op woensdag of vrijdag zijn. We laten altijd weten wanneer we ongeveer komen. Net als de pakketdiensten, bellen we aan en zetten we het neer voor de deur, zodat je het daar over kunt nemen.

Mocht je alleen laten bezorgen en niet meer op consult komen, laat dan even een afspraak in plannen voor een telefonisch consult. We kunnen tegenwoordig op diverse manieren contact onderhouden. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Ook zonder afspraak geldt, zit je moeilijk, vind je het spannend, heb je vragen. Grote vragen, kleine vragen. Neem gelijk contact op. Daar zijn wij voor! Dat hoort er allemaal bij.

Lees verder onder het plaatje over voeding, de producten en weerstand.

 

Straight away logo
8 weken plan

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

Voeding en weerstand

Voor wat betreft de voeding, gezondheid en weerstand. Iedereen neemt bij de producten tegenwoordig groenten bij het dieet. Blijf dit vooral doen. Zeker de groene varianten zijn aan te raden. Sla nooit maaltijdvervangende producten over, omdat die je voorzien van alle vitaminen, mineralen en eiwitten. Het gaat je allemaal misschien niet helpen een eventuele besmetting te voorkomen, maar het helpt je wel een eventuele besmetting sterker te doorstaan.

Suikers

Blijf weg van suikers! Suikers verlagen je immuunsysteem variërend van een 30 minuten tot 5 a 6 uur. De witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor de afweer worden tijdelijk minder actief. Daarmee kun je net een opening geven om die verkoudheid, griep of erger de kans te geven door te slaan. Nu jouw lichaam de suikers niet meer gewend is, zal het effect beter merkbaar zijn. Daarnaast zijn koolhydraten in minder vezelrijke vormen ook ontstekingsbevorderend. Mocht je om één of andere reden besluiten om de maaltijdvervangers te stoppen, neem dan even contact op met de coach om te bespreken hoe je dit het beste kunt doen. Zolang jij in de vetverbranding zit, neemt je lichaam de energie uit de reserves op. Ook als er een keer wat extra’s nodig is na een lange dag werken. Ga je dan toch aan de koolhydraten tussendoor, ga je uit de vetverbranding en heeft jouw lichaam tijdelijk die reserves niet meer voorhanden en heb je daadwerkelijk een calorieën tekort. In plaats van meer energie heb je ineens minder energie.

Rust

Of je nu in het programma zit of niet: Pak je rust en zorg dat je echt voldoende slaap krijgt. Zeker als je in de zorg werkzaam bent of op andere manier belast bent met het Corona virus. Drink voldoende water, minimaal 2 liter en niet meer dan 3 liter (m.u.v. fysiek zware arbeid, sport e.d.).

Bewegen

Bewegen en matig sporten is ook erg goed, maar excessief sporten is af te raden. Het herstel na de sport, verbruikt veel energie en verzwakt tijdelijk het lichaam. Als je altijd veel sport en een goede conditie hebt, zul je hier minder last van ervaren, maar ook dan is het raadzaam hier een goede balans in te houden. Sporten met echte griep verschijnselen is natuurlijk ronduit slecht te noemen.

Rest ons jullie een hele goede gezondheid te wensen en veel sterkte gedurende deze tijd. Het is en blijft voor veel mensen een hele spannende en onzekere tijd. Ook hier komen we samen weer uit, sterker als voorheen!

 

Straight away logo

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

8 + 3 =

Update Yourself Lelystad

Diemenstraat 2
8244 EN  Lelystad

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Dronten

Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Ons adres in Lelystad:

Diemenstraat 2

8244 EN  Lelystad

Ons adres in Dronten:

Het Spectrum 1a

8254 AJ  Dronten