fbpx
actie februari

Wat blijkt, acties helpen jullie net even over die welbekende streep! Dat snappen wij natuurlijk ook en daarom gaan we deze gewoon nog eventjes verlengen.

Let op, DE HELE MAAND FEBRUARI(!!!) hebben we een leuke actie, omdat we 2 jaar bestaan🎈; om het de twijfelaars 🤔 makkelijker te maken en natuurlijk onze agenda te vullen 😉.

Iedereen die deze maand als nieuwe cliënt op intake komt mag een gratis blik thee van Confettea uitzoeken t.w.v. €15,95 😲
Een ideaal product om het afslanktraject te ondersteunen.

Voorwaarde voor de gratis thee is dat je op intake komt op die plekken die wij beschikbaar hebben (vrij logisch 😬) en daadwerkelijk op dat moment de producten afneemt om te starten met het reguliere Straight away programma.

Ben je al cliënt en ben je nu actief bezig met het afslank of opbouw traject? Als jij iemand aanmeldt en diegene in februari bij ons gaat starten, mag jij tijdens jouw afspraak ook een blik thee uitzoeken. Voorwaarde is dat je ons wel zelf even laat weten dat er iemand via jou gaat komen, dat je nu actief bij ons bent en diegene daadwerkelijk start met Straight away het programma.

Was jij er al vroeg bij en heb je al een afspraak staan voor een intake? Dan laten we jou natuurlijk niet zitten. Ook jij mag dan een thee uitzoeken. 😉

We zijn alle dagen bereikbaar op ☎ 0651510309, je mag bellen, je mag appen, wat je maar fijn vindt.
Als de plekken gevuld zijn stopt de actie en het gaat om de agendaplekken tot en met vrijdag 28 februari 2020.

Wil je meer weten over de smakelijke en biologische theekruiden van Confettea? Ga dan nu naar https://confettea.nl/ Je kunt ze ook altijd daar bestellen en cliënten van ons bestellen ze in hun eigen online omgeving.

Maximaal 1 per klant.