Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

EEN GEZOND LICHAAM IS ONS GROOTSTE GOED

Orthomoleculaire therapie

 

Het streven naar een optimale gezondheid is dan ook echt de moeite waard

Volg ons op social

De weg naar een herstel

Orthomoleculaire voeding en suppletie therapie

Orthomoleculaire therapie is een vorm van voeding- en suppletietherapie die zich richt op het optimaliseren van de moleculen van het lichaam. Het doel is om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen om klachten en aandoeningen te voorkomen en behandelen. Als orthomoleculair therapeut onderzoek ik waar jouw biochemie vastloopt en ga vervolgens op zoek naar oplossingen om deze biochemische processen en het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen

iGene certified professional
hippocrates spreuk bij Update Yourself
Voedingsanamnese bij Update Yourself

Mijn specialismes:

barber-29-3

Darm en spijsvertering

barber-29-3

Auto-immuunziekten

barber-29-3

Schildklier

barber-29-3

Hormonale disbalans vrouwen

barber-29-3

Burn-out

barber-29-3

Depressie

Therapie aan de hand van informatie en gericht op resultaten

Het laatste wat jou helpt is een standaard programma of een standaard advies. Daarom is mijn aanpak echt gericht op onderzoeken. Echt de onderste steen boven halen en kijken waar het nu misgaat. Systeemdenken: oorzakelijk en holistisch kijken naar het probleem.

De start

We beginnen de therapie altijd met een uitgebreide intake. Als ik goed advies wil kunnen geven, moet ik best veel over jouw en je gezondheid weten. Hoe specifieker jij bent, hoe beter ik je kan helpen. De intake is echt informatie verzamelen, zodat we een goede plan van aanpak kunnen bepalen. Ik kijk wat er al is vanuit jouw medisch dossier en wat er mogelijk nog handig kan zijn. Van hieruit krijg jij al een advies welke stappen ik je aan kan bevelen en welke onderzoeken er nog nodig zijn.

DNA onderzoek

Ik ben als professional aangesloten bij iGene en Genetic Lifehack. Via deze partners kan ik DNA onderzoek voor je doen. Dit onderzoek geeft je een enorm inzicht in je eigen lichaam en is levenslang relevant. Hier kunnen we echt kijken waarom en waar je mogelijk vastloopt en wat specifiek voor jou beste aanpak is. Deze inzichten zijn onbeschrijfelijk waardevol. Het is zo simpel als een set aanvragen, speeksel verzamelen, opsturen en afwachten. Daarna ga ik voor je aan de slag. Meer informatie

Bloedonderzoek

Als we goed willen kijken hoe jij er voor staat, kan bloedonderzoek heel erg wenselijk zijn. Dit kan ik voor je regelen via Bloedwaardentest of Medivere

Wat je mogelijk al hebt vanuit eerdere bloedonderzoeken is natuurlijk ook heel erg waardevol. Vraag die resultaten altijd op in een deelbaar format. Alles wat jij onderzocht wilt hebben kunnen we voor je aanvragen. Jij hebt dat helemaal zelf in de hand. Meer informatie

Microbioomonderzoek

Wanneer je met darm en/of spijsverteringsproblemen bij mij komt of auto-immuunproblematiek, zal ik altijd een uitgebreid microbioom en spijsverteringsonderzoek aanbevelen. Dit geeft een heel bijzondere en uitgebreide kijk op waar er wat misgaat en wat we moeten ondersteunen. Ik vraag een onderzoekset voor je aan en jij gaat er thuis mee aan de slag. Binnen een paar weken hebben we dan het resultaat en ga ik een zeer uitgebreide analyse doen. Meer informatie

Allergie en intolerantie onderzoeken

Soms komt eruit jouw anamnese of het microbioomonderzoek uit dat er mogelijk allergieën of intoleranties een rol spelen. Dit kan ik dan ook verder voor je onderzoeken. Met één van de meest recente testmogelijkheden die er op dit moment op de markt zijn kijken we naar IgE (167 stoffen en 295 allergenen in totaal) en IgG 1t/m4 antigenen (287 voedingsmiddelen) op zeer veel voedingsmiddelen en andere stoffen. Meer informatie

dietitian-27-3

het terugbrengen van evenwicht

Fijn al die onderzoeken, maar dan?

Nu gaan we voor verbetering

Nadat we geprobeerd hebben om de oorzaak van de onbalans te vinden, gaan we jouw lichaam optimaal ondersteunen om zelf weer in balans te komen. We gaan dus inzetten op het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Dat doen we dus door storende factoren eruit te halen en voeding, suppletie en leefstijlinterventies in te zetten. Dit soort trajecten zijn dus wel gericht op het nemen van bepaalde supplementen.

Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad
dieetplan schrijven

Evidence based

Alle toepassingen en interventies zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke studies.

Uitgebreid de tijd voor jou

Er wordt echt veel tijd voor je genomen en alles tot in detail uitgepluisd.

Een leven lang nuttig

Voeding en suppletieadviezen op basis van bepaalde testen levenslang toepasbaar.

cirkel met tekst gezond van binnen mooi van buiten

PRAKTISCHE ZAKEN

Het opstarten

Je wilt stappen ondernemen om je eigen gezondheid te verbeteren, super goed! Schrijf je in en laat alvast weten wat ik voor je kan betekenen. Ik neem dan zsm telefonisch contact met je op. Ik kijk ook altijd eerst of ik je verder kan helpen en het programma geschikt is voor jou.

We plannen dan samen telefonisch een afspraak in en je krijgt toegang tot jouw clientomgeving. Na het tekenen van de behandelovereenkomst en het betalen van een aanbetaling op de intake van €60,- gaan we direct aan de slag met het verzamelen van informatie. Deze informatie is voor mij essentieel om een goede aanpak te kunnen bepalen. Tijdens de intake bespreken we dan alles wat je hebt en doorloop ik nog wat vragen. Je begint meestal al met wat basis voedingsadvies en supplementen om een begin te maken en mogelijke tekorten op te lossen. Je betaalt voor de intake €161,-

Consulten en onderzoeken

Na de intake zien we elkaar weer voor het behandelplan. Dit consult is en uur en hiervoor betaal je €79,-. Hier bespreken we al mijn bevindingen en mijn plan van aanpak. Daarna zien we elkaar één keer in de maand voor een regulier consult. Gemiddeld genomen duurt een regulier consult ongeveer 40 minuten. De kosten voor dit consult zijn €13 per 10 minuten. Zo betaal je alleen voor de tijd die je gebruikt. Besluit je na de intake dat je een een bepaald onderzoek in wilt zetten, dan zit de analyse en uitwerking bij het onderzoek inbegrepen of dat voor mij nu 3 uur of 2 dagen is. Dat maakt het programma bij mij ook uniek.

blaadje

REVIEWS

Wat klanten vertellen

dietitian-27-2-1
dietitian-27-3-1

 

“Vriendelijke, professionele coach. Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden. Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!”

 

Maartje

Praktijk Almere

 

 

“Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach.”

 

Judith

Lelystad

 

 

“Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Heel erg bedankt! Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe ik!”

 

Roos

Praktijk Dronten 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Anoniem

Praktijk Lelystad

 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Ruud

Praktijk Dronten

 

nurtition facts

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

Certified (1)
Genetic Lifehacks practitioner trsp


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Ik ben geen paramedisch diëtist, maar een orthomoleculair therapeut. Ik werk vanuit die rol wel met een aantal specifieke medische aandoeningen. Ik werk vooral complementair op de reguliere geneeskunde en doe dat op basis van de biochemie van het menselijk lichaam en de meest recente science en evidence-based practice. Ik kan mij voorstellen dat je meer wilt weten wat het nou zoal inhoudt. Daarvoor nodig ik je uit om dit artikel over orthomoleculaire therapie te lezen op onze pagina.

  Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en geschilleninstantie GAT. Sinds kort worden de orthomoleculaire consulten vanuit de aanvullende verzekering vergoed door de zorgverzekeraars. Vergoeding geldt alleen voor consulten en niet voor onderzoeken en supplementen. Voor meer informatie over de hoogte van de vergoeding en of dit door jouw zorgverzekeraar ook wordt vergoed verwijzen we je door naar je eigen verzekeraar. Voor meer informatie kun je ook kijken op: Zorgwijzer.

  Prestatiecode: Orthomoleculaire therapie | 24000

  Vergoedbaar aanvullende zorgverzekering alternatieve zorg
  Schild geschillencommissie

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
  GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/.
  Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/.

  Online of op locatie

  Je kunt fysiek terecht bij onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad. Daar zijn wij voor jou die stok achter de deur. Kom je niet uit de buurt, dan kunnen we je ook online begeleiden.

  Je mag zelf ook altijd kiezen waar je naartoe wilt. Werk je in Almere, maar woon je in Lelystad? Heb je wisseldiensten? Kom daar waar je het prettig vindt. Je kunt doorgaans de hele dag tot begin van de avond bij ons terecht. Meestal zal Arjen je begeleiden en als het druk is, zul je ook Vivian binnen de Coach Nutrition programma’s tegen kunnen komen om jou te helpen bij het afvallen.

  Zorg ervoor dat jij over drie maanden geen spijt hebt dat je niet vandaag met het programma bent begonnen en meld je vandaag nog aan!

  N

  Gespecialiseerd in leefstijlverandering

  N

  Gespecialiseerd in het werken met genenonderzoek

  N

  Uniek ontwikkelde programma's

  N

  Complementair en ondersteuning bij medische aandoeningen

  N

  Persoonlijk en op maat gemaakte programma's

  N

  Begeleiding online of in de praktijk

  N

  HBO gediplomeerd; Orthomoleculair, Voeding en Diëtetiek

  N

  Gecertificeerd therapeut darmen en hormonen

  Online begeleiding
  agency-911-3
  Coaching

  Praktijk locatie Almere
  De Binderij 72
  1321 EK  Almere

  Voorzijde praktijk Almere

  Praktijk locatie Dronten
  Het Spectrum 1a
  8254 AJ  Dronten

  Voorzijde praktijk Dronten

  Praktijk locatie Lelystad
  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  Voorzijde praktijk Lelystad
  Almere
  Dronten
  Lelystad

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09