Een gezond lichaam is ons grootste goed

Orthomoleculair leefstijl, voeding en suppletieadvies

 

Het streven naar een optimale gezondheid is toch zeker de moeite waard

Let food be thy medicine and medicine be thy food
Arjen prakijk eigenaar en Orthomoleculair behandelaar

Orthomoleculaire voeding en suppletie

Er is een groot gat tussen niet ziek zijn en een optimale gezondheid hebben! Waar schaal jij jezelf in en waar zou jij zelf willen staan? Denk jij dat jij met je huidige leefstijl over 5, 10, 20, 30 jaar nog gezond bent?

Wij proberen je daar zo goed mogelijk in te ondersteunen en die optimale gezondheid te bereiken. Ook als je in de fase bent belandt waar je toch bepaalde lichamelijke ongemakken ervaart. Misschien kun je het niet oplossen, maar het kan zeker beter.

Orthomoleculaire geneeskunde staat voor het optimaliseren van de gezondheid en zelfs het verhelpen van bepaalde aandoeningen op cellulair en moleculair niveau met voeding, leefstijl en suppletie. Belangrijk om te weten. Ik werk alleen science en evidence-based. Als er geen gedegen wetenschappelijke grondslag voor is, zal ik het niet gebruiken. Ik respecteer holistische en alternatieve natuurgeneeswijzen en geloof in de kracht daarvan, echter is dit niet mijn manier van werken.

diet and health logo
N

HBO opgeleid voedingsdeskundige

N

Gevorderd orthomoleculair specialist

N

Gediplomeerd op gebied van: Anatomie; Fysiologie; Orthomoleculaire voeding en suppletie therapieën

N

Complementair bij medische aandoeningen

N

100% Goeroe vrij

N

Persoonlijk en op maat gemaakt

oplossen ziekten met vitaminen

Voeding als medicijn, geneeskunde van de toekomst

Hoe ik jou help? 100% goeroe vrij!

Ik ben geen goeroe, ik heb geen boeken geschreven en ben geen bekende Nederlander. Ook kan ik niet verschrikkelijk goed koken en tover ik ook niet de meest waanzinnige recepten tevoorschijn.

Ik ben een HBO opgeleid voeding en dieetdeskundige en orthomoleculair specialist met alle kennis en wetenschap over macro’s, micro’s en alles wat voeding met ons lichaam doet en wat wij nodig hebben. Ik volg altijd de meest recente studies en steek daar veel tijd en effort in.

We maken een complete analyse aan de hand van jouw wensen en gezondheidssituatie en gaan vandaaruit aan de slag. 

Waar nodig en als je dit wenst, kunnen we bloed, speeksel, ontlasting en zelfs DNA onderzoek laten doen om de onderste steen boven water te krijgen.

 

nutritional information
Een betere gezondheid binnen handbereik
Vitakruid official reseller

Voor wie?

Wij hebben een aantal specifieke disciplines waar wij mee werken:

  • Je zit in een Burn-out en bent op zoek naar iemand die je kan helpen weer op het juiste pad te komen. Iemand die jouw situatie begrijpt en je kan ondersteunen, iemand de je helpt weer mee te kunnen komen in het dagelijkse ritme.
  • Jouw spijsvertering is helemaal in de war. Misschien heb je last van maagzuurbranden, een opgeblazen gevoel, de diagnose ooit gekregen van prikkelbare darm stoornis of altijd maar aan de diarree.
  • Je bent snel zwak, verkouden, ziek. Iemand in de buurt hoeft maar wat te hebben en jij bent ook aan de beurt.
  • Je hebt last van insuline resistentie (bloedsuikerstabilisatie), hoge bloeddruk, hoog cholesterol en overgewicht. Deze zaken horen bij een metabool syndroom. Een aandoening die per direct aandacht nodig heeft en waar wij heel goed mee kunnen helpen.
  • Je wilt graag zwanger worden maar hebt een probleem met de hormoonhuishouding door PCOS. Ook voor andere klachten zoals overgang of PMS.
  • Je hebt problemen met het bewegingsapparaat, zoals spieren, pezen, banden en gewrichten en kunt daar wel wat ondersteuning in gebruiken.
  • Ook voor andere problemen met de schildklier, huid, haar, nagels, slaap en een beter COVID19 herstel (Post Covid Syndroom) kun je bij ons terecht.

Ik ben geen paramedisch diëtist, maar een orthomoleculair behandelaar. We werken vanuit die rol wel met een aantal specifieke medische aandoeningen. We werken vooral complementair op de reguliere geneeskunde en doen dat op basis van de biochemie van het menselijk lichaam en de meest recente science en evidence-based practice.

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

De kosten voor het traject.

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, wat kost dat nou allemaal?

Voor het eerste consult van 1,5 uur betaal je €115,- en dat is inclusief 1x het verwerken van de gegevens en het analyseren van alle verkregen informatie buiten consult tijd. Tijdens die intake van een 1,5 uur, nemen we de wensen door en bespreken we het plan van aanpak en doen we indien nodig wat basis metingen. Ook niet onbelangrijk de tijd die per cliënt in dit programma gestoken wordt is echt wel uniek te noemen.

Voor de vervolgconsulten betaal je €40,- per consult van een half uur.

De totale duur van het traject is heel erg afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden en de medische aandoeningen of lichamelijke ongemakken. Tijdens de trajecten zijn vaak nog extra supplementen nodig en indien nodig lab onderzoeken. Deze kosten komen daar dan nog bij. Wij kunnen hier afhankelijk van het doel wel een indicatie voor geven. Neem daarvoor gerust contact op.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en geschilleninstantie GAT. Wij werken niet samen met zorgverzekeraars, dus wij vallen niet binnen de vergoedingen van het basispakket.

Aansluiting therapeut
Geschillen
gezond eten
Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
powered by Google
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding,... hoe het afval-proces werkt, wat er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees meer
Gea Hofman
Gea Hofman
10:32 13 Nov 20
Ik ben olv Arjen enorm afgevallen (25 KG). Door de begeleiding elke week was het goed vol te houden. Arjen is... professioneel en neemt de tijd voor je.lees meer
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook... willen! De producten van Coach Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees meer
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth Van Schijndel
Liesbeth Van Schijndel
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij... o.a. Arjan heb ik mijn doelen bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees meer
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn... streefgewicht en kon ik met opbouwen beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees meer
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away... zijn aan te raden ( erg lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees meer
Judith Tempelman
Judith Tempelman
12:06 06 Jan 19
Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach. Dat alles zorgt ervoor dat het goed vol te houden is en het... streven naar een goede leefstijl steeds aannemelijker wordt. Ik ben er bijna.lees meer
Brigitte Ligt
Brigitte Ligt
19:18 30 Aug 18
Goede begeleiding van een top coach!
Rossi Drone Shots
Rossi Drone Shots
18:01 04 Apr 18
Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt. Nu een maand bezig en al 11,5 kilo... kwijt. En we gaan nog lekker door samen💪🏻👊🏻lees meer
Volgende beoordelingen

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

1 + 4 =

Praktijk locatie Almere:

De Binderij 72

1321 EK  Almere

Praktijk locatie Almere

Praktijk locatie Dronten:

Het Spectrum 1a

8254 AJ  Dronten

Praktijk locatie Dronten

Praktijk locatie Lelystad:

Diemenstraat 2

8244 EN  Lelystad

Praktijk locatie Lelystad

Update Yourself Lelystad

Diemenstraat 2
8244 EN  Lelystad

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Dronten

Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Almere

De Binderij 72
1321 EK Almere

info@updateyourself.nl
06 515 103 09