Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Een gezond lichaam is ons grootste goed

De Coaches van UPDATE YOURSELF

Verstoorde glucosehuishouding of zelfs diabetes 2 in combinatie met overgewicht?

Je bent er onlangs achter gekomen dat je verstoorde glucosehuishouding in de vorm van insulineresistentie, verminderde glucosetolerantie of zelfs diabetes 2 hebt en misschien moet je hier zelfs medicijnen voor nemen. Dit zijn vervelende dingen waar je liever niet mee geconfronteerd wilt worden, maar er is soms wel wat aan te doen. Er wordt te weinig gekeken naar wat nou echt een oplossing op de lange termijn kan zijn.

Als de verstoorde glucosehuishouding komt door een slechte levensstijl en overgewicht, kunnen wij jou daar bij helpen. Onder wekelijkse begeleiding van een coach en met ons Coach Nutrition dieet, helpen we jou zo snel mogelijk aan een gezond gewicht, een betere levensstijl en normale bloedglucosewaarden.

Vaak is dit ook nog maar een deel van het probleem of in ieder geval een voorloper op meer problemen. We noemen dat stofwissellingsproblemen behorende tot het Metabool Syndroom (een combinatie van overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, insulineresistentie, verhoogde opslag buikvet). De tijd is gekomen om hier nu wat aan te gaan doen!

Zet je gezondheid voorop en ga samen met ons voor die nieuwe en gezonde jij. Neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen of stuur ons even een mailtje als je nog vragen hebt. Dat mag ook gewoon via het onderstaande formulier.

Nadelen en ongemakken van overgewicht
Coach Nutrition logo
N

Gespecialiseerd coach in leefstijl en gedragsverandering

N

HBO gediplomeerd op gebied van voeding, dietetiek en orthomoleculaire therapie

N

Dé Coach Nutrition praktijk in Almere, Lelystad en Dronten

N

Gratis persoonlijke begeleiding

N

Gratis 24/7 support

N

Persoonlijk en op maat gemaakt

Een gezod leven een gezond streven

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

Deze toppers gingen jou voor.

Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
S SS
S SS
20:26 28 May 22
Arjen is erg gedreven en heeft erg veel kennis van zaken. Hij heeft mij goed geholpen!
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding, hoe het afval-proces werkt, wat... er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees verder
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach... Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees verder
Liesbeth
Liesbeth
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen... bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees verder
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen... beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees verder
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away zijn aan te raden ( erg... lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Frequently Asked Questions

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wat kost afvallen bij Update Yourself?

De investering die jij in jezelf doet is eigenlijk al onbetaalbaar. Met de hulp die je daar van ons bij krijgt en daarbij de maaltijden zit je gemiddeld over het hele traject berekend rond de €58,- per week en later in het traject loopt dat af tot €0,- want dan zijn er de gratis nacontrole afspraken. Daarvoor krijg je:

 • Volledig weekmenu met producten
 • Consulten wekelijks op de praktijk
 • 24/7 ondersteuning, via mail, app, telefoon
 • 3 gratis nacontrole afspraken
 • Eindelijk een te behalen resultaat, want dat is wat wij bieden

Je hebt dus verder geen andere kosten en hoeft ook bijna geen andere boodschappen voor jezelf te halen.

Veel van onze cliënten houden daardoor juist geld over aan het einde van de maand , omdat ze geen dure etentjes, snacks en andere uitgaven hebben. Bovenstaande is een voorbeeld aan de hand van ons hoofdprogramma, maar maatwerk is mogelijk.

Hier kun je meer lezen over de kosten.

 

Wat gebeurt er als ik een terugval krijg?

Wanneer je terugvalt of dreigt terug te vallen in je oude gewoontes dan zijn wij er als coaches natuurlijk om je te helpen. Het grote voordeel van dit dieet is dat je het niet alleen doet. Wij steunen je in moeilijke tijden en zorgen voor een schouderklopje als het goed gaat. 

Welke producten zijn er allemaal?

Ben je bang dat je niets lekker vindt? Wees gerust, Coach Nutrition heeft een zeer divers assortiment met:

 

 1. Shakes
 2. Repen
 3. Kant & Klare shakes
 4. Ontbijt shakes
 5. Havermout
 6. Warme maaltijden
 7. Bouillon
 8. Mix en Drink voor in het water
 9. Soepen
Ik wil maar een paar kilo kwijt, kan dat ook?

Jazeker! Ook voor een paar kilo kun je goed bij ons terecht. Zo komen er ook veel mensen alleen na de vakantie even langs om de overtollige vakantiekilo's er weer af te halen.

  Kan ik ook bij jullie terecht als ik alleen voedingsadvies wil om gezonder te leven?

  Ook dat is mogelijk. Wij zijn deskundig opgeleid om ook zulke adviezen te kunnen geven. Wij werken conform de meest recente richtlijnen van de gezondheidsraad en conform de laatste evidence-based practice. 

  Hoe voorkomen jullie het "jojo"effect

  Doordat je bij ons begeleiding krijgt kunnen we er samen met jou voor zorgen dat je niet terugvalt nadat jij jouw streefgewicht hebt behaald.

  Je krijgt bij ons standaard nog 3 gratis weegmomenten nadat het traject is afgerond. Heb je behoefte aan extra begeleiding na die periode dan is dat ook geen enkel probleem. We maken dan samen met jou een plan op maat dat echt werkt.

  Veel clienten komen nog 1x per maand terug om zo ervoor te zorgen dat ze op gewicht blijven.

  Moet ik iedere week lansgkomen?

  Voor het wekelijkse weegmoment kom je langs in onze praktijk in Almere, Dronten of Lelystad. We bespreken dan hoe de afgelopen week voor jou is gegaan en je krijgt meteen je nieuwe weekmenu mee naar huis. Vind je het prettiger om één keer in de twee weken te komen dan kan dat ook.

  Hoe lang duurt afvallen met jullie programma?

  Dat is voor iedere persoon verschillend. We zorgen altijd dat we een werkbaar termijn aanhouden. Verantwoord afvallen en zorgen dat je op gewicht blijft is onze prioriteit.

  Mag ik er ook bij sporten?

  Dat mag. Sporten hoeft niet bij dit dieet, maar bewegen is natuurlijk erg gezond en dit raden wij ook aan. Hier kunnen wij ook het juiste bewegingsadvies in geven. De eerste 2 weken raden we je aan om het even rustig aan te doen.

  Kan ik ook bij jullie terecht als ik geen producten wil gebruiken?

  Die mogelijkheid bestaat zeker. Wij kunnen je volledig begeleiden op basis van voedings- en dieetadvies. Je betaalt dan bij ons op consultbasis.

  Wij bieden naast het traject met maaltijdvervangende producten en gezonde voeding ook programma's aan op basis van alleen voedingsadvies. Als het wel te maken heeft met een aanzienlijk overgewicht, raden we echt aan om voor het Coach Nutrition traject te gaan.

  Wat maakt onze producten nou zo uniek?

  Contact met Update Yourself.

  Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

  Onderaan deze pagina vindt je de weg naar onze volledige website.

  Bel ons 0320 417025


   Alleen cijfers, zonder spaties

   Alle velden zijn verplicht
   U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
   Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

   Praktijk locatie Almere:

   De Binderij 72

   1321 EK  Almere

   Praktijk locatie Almere

   Praktijk locatie Dronten:

   Het Spectrum 1a

   8254 AJ  Dronten

   Praktijk locatie Dronten

   Praktijk locatie Lelystad:

   Diemenstraat 2

   8244 EN  Lelystad

   Praktijk locatie Lelystad

   Update Yourself Lelystad

   Diemenstraat 2
   8244 EN  Lelystad

   info@updateyourself.nl
   06 515 103 09

   Update Yourself Dronten

   Het Spectrum 1a
   8254 AJ Dronten

   info@updateyourself.nl
   06 515 103 09

   Update Yourself Almere

   De Binderij 72
   1321 EK Almere

   info@updateyourself.nl
   06 515 103 09