Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Even snel een paar kilo afvallen zonder al te veel poespas.

10 Weken Afslanksprint!

In 10 weken een compleet programma doorlopen?

Zie jij het al voor je? Iedereen die je complimenten geeft : “Jeetje, wat zie jij er fantastisch uit!”, maar nog beter, jij op pad voor nieuwe outfits en in de winkel merken dat alles past en het staat ook nog eens leuk. Die spiegel en de weegschaal zullen dit jaar jouw vrienden zijn. Zomer 2023 zal er voor jou anders uitzien. Lekker in je vel!

Snel afvallen en ook nog eens de juiste kennis en coaching krijgen om de kilo’s eraf te houden.

Is het voor een bruiloft, een vakantie of gewoon lekker voor jezelf. Iedereen kan wel wat hulp gebruiken om deze doelstellingen te behalen. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat jij alle kennis en kunde in huis hebt om dit te realiseren. Dat fixen wij samen in 10 weken ( 5 weken afslanken en 5 weken opbouwen naar een gezond eetpatroon).

Meer over het programma lees je hieronder.

Coach Nutrition logo
10 weken afslanksprint

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen."

"Dankzij jouw brede kennis en passie heb ik zoveel meer inzichten gekregen. Daarbij eerlijke adviezen met een goede onderbouwing"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden."

Het nieuwe 10 weken plan

10 weken lang met ons samen werken aan een gezondere levensstijl terwijl je ondertussen met het dieet van Coach Nutrition op gewicht komt.

4 weken echt even knallen en daarna in 6 weken opbouwen naar een gezond leef en voedingspatroon. Echt afvallen doe je in de eerste 5 weken. Het programma is geschikt tot maximaal 7 tot 10 kilogram gewichtsverlies. Alles meer is natuurlijk mooi meegenomen, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Dat wil niet zeggen dat als je meer dan 10 kilo wilt verliezen wij je niet kunnen helpen. Zeer zeker wel, maar dan volg je een ander programma.

Je krijgt van ons tijdens de wekelijkse begeleiding alle kennis over voeding en leefstijl aanpassingen om na het dieet lekker te kunnen genieten en toch op gewicht te blijven. Ook het op gewicht blijven, helpen we je natuurlijk bij.

Hoe ziet dat eruit:

1ste week een schema volledig op Coach Nutrition producten. Even lekker knallen en er goed in komen.

2e en 3e week een programma volledig op Coach Nutrition producten, maar nu met een combinatie van groenten en eiwitbron e.d. op basis van 950 kcal.

4e week 1100 kcal waarbij we een de “normale voeding” verder gaan uitbreiden.

5e week verder opbouwen naar 1250 kcal

6e & 7e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1450 kcal

8e t/m 10e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1650 kcal

Na de 10e week 1800 kcal en daarna geven we je alle tips en tools om zelf op te bouwen als dat voor jouw lichaam samenstelling in combinatie met energieverbruik nodig is terwijl je lekker geniet van een diner, een glaasje wijn enz.

In dit programma zit 1 gratis nacontrole afspraak. Daarna bieden we diverse mogelijkheden voor meer nacontrole zodat je ook op gewicht blijft.

Voor wie: Voor iedereen die in 10 weken een compleet programma wil doorlopen, om maximaal 7 tot 10 kilo te verliezen. Eigenlijk ben je maar 4 tot 5 weken echt streng bezig met afslanken en daarna ga je al weer “normaal” eten.

Wat: Een compleet Coach Nutrition dieet programma, bestaande uit maaltijdvervangende voeding gecombineerd met groente, vlees, vis of andere eiwitbron.

Voor welk resultaat: gemiddeld Mannen 9 kilo en vrouwen 7 kilo.

Hoe: Je komt bij ons op intake en neemt de producten mee om te kunnen starten. Wekelijks wordt je bij ons op de praktijk begeleid en die begeleiding zit inbegrepen bij de afname van jouw weekproducten. Ook krijg je beweegadviezen mee om het programma te ondersteunen. Het programma is minder uitgebreid als de normale programma’s die wij standaard doorlopen.

Je betaalt als nieuwe starter eenmalig €35,- voor de intake en daarna alleen voor de producten. Alle verdere begeleiding binnen het 10 weken programma is inbegrepen bij de afname van een compleet weekmenu aan producten.

Hop, waar wacht je op? Meld je aan via onze website. Geef wel gelijk even aan dat het om de 10 Weken Afslanksprint gaat.

Coach Nutrition logo
N

10 weken begeleiding inbegrepen

N

Je krijgt alle kennis over voeding

N

Ondertussen afvallen met het lekkere Coach Nutrition dieet

N

Geen jo-jo toestanden

N

Wekelijks wegen en alle support die je nodig hebt

N

Ook nacontrole zit er bij in

N

Met de handige Coach Nutrition app vol recepten

Afvallen en op gewicht blijven onder onze begeleiding en met de Coach Nutrition producten? We hebben zelfs een app om het makkelijk te maken.

Coach Nutrition App

Probeer de app gerust uit.

Download in app store

Download in play store

 

Deze toppers gingen jou voor bij ons, bij Update Yourself

Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
S SS
S SS
20:26 28 May 22
Arjen is erg gedreven en heeft erg veel kennis van zaken. Hij heeft mij goed geholpen!
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding, hoe het afval-proces werkt, wat... er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees verder
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach... Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees verder
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth
Liesbeth
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen... bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees verder
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen... beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees verder
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away zijn aan te raden ( erg... lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Praktijk locatie Almere:

  De Binderij 72

  1321 EK  Almere

  Praktijk locatie Almere

  Praktijk locatie Dronten:

  Het Spectrum 1a

  8254 AJ  Dronten

  Praktijk locatie Dronten

  Praktijk locatie Lelystad:

  Diemenstraat 2

  8244 EN  Lelystad

  Praktijk locatie Lelystad