Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

even snel een paar kilo afvallen zonder al te veel poespas

1o weken afslanksprint

5 weken afvallen en 5 weken opbouwen naar een gezond eetpatroon

10 Weken Afslanksprint!

In 10 weken een compleet programma doorlopen?

Zie jij het al voor je? Iedereen die je complimenten geeft : “Jeetje, wat zie jij er fantastisch uit!”, maar nog beter, jij op pad voor nieuwe outfits en in de winkel merken dat alles past en het staat ook nog eens leuk. Die spiegel en de weegschaal zullen dit jaar jouw vrienden zijn. Zomer 2024 zal er voor jou anders uitzien. Lekker in je vel!

Snel afvallen en ook nog eens de juiste kennis en coaching krijgen om de kilo’s eraf te houden.

Is het voor een bruiloft, een vakantie of gewoon lekker voor jezelf. Iedereen kan wel wat hulp gebruiken om deze doelstellingen te behalen. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat jij alle kennis en kunde in huis hebt om dit te realiseren. Dat fixen wij samen in 10 weken ( 5 weken afslanken en 5 weken opbouwen naar een gezond eetpatroon).

Meer over het programma lees je hieronder.

Coach Nutrition logo
10 weken afslanksprint

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen."

"Dankzij jouw brede kennis en passie heb ik zoveel meer inzichten gekregen. Daarbij eerlijke adviezen met een goede onderbouwing"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden."

Het nieuwe 10 weken plan

10 weken lang met ons samen werken aan een gezondere levensstijl terwijl je ondertussen met het dieet van Coach Nutrition op gewicht komt.

4 weken echt even knallen en daarna in 6 weken opbouwen naar een gezond leef en voedingspatroon. Echt afvallen doe je in de eerste 5 weken. Het programma is geschikt tot maximaal 7 tot 10 kilogram gewichtsverlies. Alles meer is natuurlijk mooi meegenomen, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Dat wil niet zeggen dat als je meer dan 10 kilo wilt verliezen wij je niet kunnen helpen. Zeer zeker wel, maar dan volg je een ander programma.

Je krijgt van ons tijdens de wekelijkse begeleiding alle kennis over voeding en leefstijl aanpassingen om na het dieet lekker te kunnen genieten en toch op gewicht te blijven. Ook het op gewicht blijven, helpen we je natuurlijk bij.

Hoe ziet dat eruit:

1ste week een schema volledig op Coach Nutrition producten. Even lekker knallen en er goed in komen.

2e en 3e week een programma volledig op Coach Nutrition producten, maar nu met een combinatie van groenten en eiwitbron e.d. op basis van 950 kcal.

4e week 1100 kcal waarbij we een de “normale voeding” verder gaan uitbreiden.

5e week verder opbouwen naar 1250 kcal

6e & 7e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1450 kcal

8e t/m 10e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1650 kcal

Na de 10e week 1800 kcal en daarna geven we je alle tips en tools om zelf op te bouwen als dat voor jouw lichaam samenstelling in combinatie met energieverbruik nodig is terwijl je lekker geniet van een diner, een glaasje wijn enz.

In dit programma zit 1 gratis nacontrole afspraak. Daarna bieden we diverse mogelijkheden voor meer nacontrole zodat je ook op gewicht blijft.

Voor wie: Voor iedereen die in 10 weken een compleet programma wil doorlopen, om maximaal 7 tot 10 kilo te verliezen. Eigenlijk ben je maar 4 tot 5 weken echt streng bezig met afslanken en daarna ga je al weer “normaal” eten.

Wat: Een compleet Coach Nutrition dieet programma, bestaande uit maaltijdvervangende voeding gecombineerd met groente, vlees, vis of andere eiwitbron.

Voor welk resultaat: gemiddeld Mannen 9 kilo en vrouwen 7 kilo.

Hoe: Je komt bij ons op intake en neemt de producten mee om te kunnen starten. Wekelijks wordt je bij ons op de praktijk begeleid en die begeleiding zit inbegrepen bij de afname van jouw weekproducten. Ook krijg je beweegadviezen mee om het programma te ondersteunen. Het programma is minder uitgebreid als de normale programma’s die wij standaard doorlopen.

Je betaalt als nieuwe starter eenmalig €35,- voor de intake en daarna alleen voor de producten. Alle verdere begeleiding binnen het 10 weken programma is inbegrepen bij de afname van een compleet weekmenu aan producten.

Hop, waar wacht je op? Meld je aan via onze website. Geef wel gelijk even aan dat het om de 10 Weken Afslanksprint gaat.

Coach Nutrition logo
N

10 weken begeleiding inbegrepen

N

Je krijgt alle kennis over voeding

N

Ondertussen afvallen met het lekkere Coach Nutrition dieet

N

Geen jo-jo toestanden

N

Wekelijks wegen en alle support die je nodig hebt

N

Ook nacontrole zit er bij in

N

Met de handige Coach Nutrition app vol recepten

Afvallen en op gewicht blijven onder onze begeleiding en met de Coach Nutrition producten? We hebben zelfs een app om het makkelijk te maken.

Coach Nutrition App

Probeer de app gerust uit.

Download in app store

Download in play store