Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

foto Arjen en Vief

Wie zijn wij?

Begin 2018 zijn wij gestart met een praktijk voor gewichtsbeheersing in Lelystad-Haven. Op 1 maart 2020 is daar de praktijk in Dronten bijgekomen en sinds 1 februari 2021 zitten we ook in Almere.
Na een korte aanloop als startende praktijk heeft het een flinke groei doorgemaakt en is het nu één van de snelst groeiende praktijken voor gewichtsbeheersing en voedingsdeskundigen in Lelystad en Dronten. Ook in Almere weten de cliënten ons goed te vinden.

Dit succes heeft de praktijk vooral te danken aan de successen en tevreden cliënten die het streefgewicht hebben gehaald en ook hebben behouden.

Sinds 1 september 2020 werken wij met de afslankproducten van Coach Nutrition.

De samenstelling van de producten en de look en feel, pasten duidelijk beter bij onze wensen dan andere merken. Wij werken echter niet alleen met maaltijdvervangende producten, maar bieden ook voedingsadvies en orthomoleculaire trajecten aan, buiten het gebruik van deze producten om voor mensen die de leefstijl aan willen passen of ondersteuning nodig hebben om uiteenlopende gezondheidsredenen.

Onze eigen succeskenmerken, komen voort uit de tijd die wij voor cliënten kunnen nemen en de diversiteit van kennis en aanpakmogelijkheden binnen de uiteenlopende persoonlijke maatwerktrajecten. Geen persoon is immers hetzelfde.

Dit komt vooral ook voort uit het principe dat wij geen producten verkopen, maar een totaalconcept en een resultaat. Wij zullen ook geen “shakewinkel” zijn, maar een praktijk met een dieetproduct als een onderdeel van het totaalconcept.

Naast dat wij als coach ervaringsdeskundigen zijn, beschikken wij ook over de juiste anatomische en fysiologische kennis om cliënten verder te kunnen verwijzen naar medisch specialisten, wanneer dit de vakkundigheid van de praktijk te boven gaat. Dit begint natuurlijk al met een gedegen screening en beoordeling tijdens de intake, maar ook het signaleren tijdens de trajecten. Hier zijn wij ook voor opgeleid.

Wij werken ook altijd evidence en science based en volgen de meest actuele richtlijnen van onder andere de Gezondheidsraad.

Arjen is als therapeut ook aangesloten bij het CAT, GAT en BAT. Het CAT is een beroepsvereniging voor complementaire therapeuten en deze zorgt voor het uitzetten van een kwaliteits- en controlesysteem. Het GAT is een Wkkgz verplichte geschillencommissie. Dan tot slot het BAT, dit is een verzekering voor beroeps en bedrijfsaansprakelijkheid voor therapeuten. Hierdoor ben je altijd onder goede zorg bij ons in de praktijken.

Aansluiting therapeut
Geschillen