fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

foto Arjen en Vief

Wie zijn wij?

Begin 2018 zijn wij gestart met een Straight away dieet praktijk in Lelystad-Haven en sinds 1 maart 2020 zitten wij ook in Dronten. Sinds 1 september werken wij met Coach Nutrition.

Wij hebben destijds de taak overgenomen van Marieke Dillmann, die deze taak enige jaren voor onze tijd heeft vervuld in Lelystad.

Na een korte aanloop als startende praktijk heeft het een flinke groei doorgemaakt en is het nu één van de snelst groeiende praktijken voor gewichtsbeheersing en voedingsdeskundigen in Lelystad en Dronten.

Dit succes heeft de praktijk vooral te danken aan de successen en tevreden cliënten die het streefgewicht hebben gehaald en ook hebben behouden. Hoewel wij altijd erg tevreden zijn geweest met de producen van Straight away, waren wij klaar voor de next en newest on the market en daarmee de volgende stap.

In september 2020 zijn wij verder gegaan met Coach Nutrition. De samenstelling van de producten en de look en feel, pasten net even beter bij onze wensen.

Onze eigen succeskenmerken, komen voort uit de tijd die wij voor cliënten kunnen nemen en de diversiteit van kennis en aanpakmogelijkheden binnen de uiteenlopende persoonlijke maatwerktrajecten. Geen persoon is immers hetzelfde.

Dit komt vooral ook voort uit het principe dat wij geen producten verkopen, maar een totaalconcept en een resultaat. Wij zullen ook geen “shakewinkel” zijn, maar een praktijk met een dieetproduct als een onderdeel van het totaalconcept.

Naast dat wij als coach ervaringsdeskundigen zijn, beschikken wij ook over de juiste anatomische en fysiologische kennis om cliënten verder te kunnen verwijzen naar medisch specialisten, wanneer dit de vakkundigheid van de praktijk te boven gaat. Dit begint natuurlijk al met een gedegen screening en beoordeling tijdens de intake.

Wij werken ook altijd evidence based en volgen de meest actuele richtlijnen van onder andere de Gezondheidsraad.