fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

arjen-vivian

Wie zijn wij?

Begin 2018 zijn wij gestart met onze Straight away dieet praktijk in Lelystad-Haven en sinds 1 maart 2020 zitten wij ook in Dronten.

Wij hebben toen de taak overgenomen van Marieke Dillmann, die deze taak enige jaren voor onze tijd heeft vervuld in Lelystad.

Na een korte aanloop als startende praktijk heeft het een flinke groei doorgemaakt en is het nu één van de snelst groeiende praktijken voor gewichtsbeheersing en voedingsdeskundigen in Lelystad en Dronten.

Dit succes heeft de praktijk vooral te danken aan de successen en tevreden cliënten die het streefgewicht hebben gehaald en ook hebben behouden, maar ook door het enorm groeiende succes van Straight away Nederland als zijnde toonaangevend en meest smaakvolle dieetmerk van Nederland.

Straight away is een merk wat is ontstaan in 2012 in Lelystad. Wat het natuurlijk extra leuk maakt om dit ook binnen Lelystad tot succes te laten groeien en waar Lelystedelingen trots op kunnen zijn (Meer over het ontstaan kunnen jullie lezen op de website van Straight away).

Onze eigen succeskenmerken, komen voort uit de tijd die wij voor cliënten kunnen nemen en de diversiteit van kennis en aanpakmogelijkheden binnen de uiteenlopende persoonlijke maatwerktrajecten. Geen persoon is immers hetzelfde. Dit komt vooral ook voort uit het principe dat wij geen producten verkopen, maar een totaalconcept en een resultaat. Wij zullen ook geen “shakewinkel” zijn, maar een praktijk met een dieetproduct als een onderdeel van het totaalconcept.

Naast dat wij als coach ervaringsdeskundigen zijn, beschikken wij ook over de juiste anatomische en fysiologische kennis om cliënten verder te kunnen verwijzen naar medisch specialisten, wanneer dit de vakkundigheid van de praktijk te boven gaat. Dit begint natuurlijk al met een gedegen screening en beoordeling tijdens de intake. Wij werken ook altijd evidence based en volgen de meest actuele richtlijnen van onder andere de Gezondheidsraad.