Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

Wekelijkse begeleiding in Almere, Dronten, Lelystad of online

Snel, maar vooral ook gezond afvallen!

 

Wij hebben jou zo weer op gewicht en weten ook hoe we dat zo moeten houden

Volg ons op social

Verlang jij ook naar…

express-1-18

In de spiegel te kunnen kijken en blij te zijn met wie jij bent en hoe jij eruit ziet?

express-1-18

Je favoriete kleding weer aan te kunnen en in de winkel een maatje 40 of kleiner te kunnen pakken?

express-1-18

Dat jij je weer lekker voelt en zonder gene in je badkleding?

express-1-18

Een vol terras oplopen met het gevoel dat iedereen je weer mag zien?

express-1-18

Zonder pijn activiteiten weer mee kunnen doen?

express-1-18

Gewoon weer echt gezond en fit te voelen en trots op jezelf te zijn, omdat je weet dat je goed bezig bent!

couple beach 2

Wij bij Update Yourself helpen jou deze doelen te behalen. Dit is wat wij doen en waar wij goed in zijn (en Ja, dit lukt jou ook!).

Goede moed

Je laatste dieet begon je met goede moed, Na een goed begin viel je af, maar je motivatie verdween en je stopte met je dieet. De kilo’s kwamen terug. Dat wil je niet meer, toch? Kies dan voor Update Yourself! Wij helpen je afvallen met begeleiding in Almere, Dronten en Lelystad of online. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Onze aanpak

Overgewicht groot of klein. Of je nu 5 of 35 kilo wilt verliezen, wij helpen je afvallen en op gewicht blijven. Hoe? Met de dieetproducten van Coach Nutrition. Je kunt ze alleen gebruiken of met gezond eten. Wij adviseren, maar jij kiest.

Niet alleen

Als je met ons wilt afvallen, doen we dat verantwoord en efficiënt, met goede coaching en begeleiding. Je bent niet alleen in je traject. Onze coaches zijn experts die speciaal zijn opgeleid om je te helpen met verantwoord afvallen.

Voor mij ook?

Wij helpen iedereen met afvallen, ook jou! Met onze uitgebreide kennis over medische zaken, vinden we altijd een weg naar een gezonder gewicht. Ook voor de echte Bourgondiërs en levensgenieters onder ons. Denk je dat je niet kunt slagen? Wij geloven in je! Wij hebben de beste methode om je gewicht te verliezen en te behouden.

Je twijfelt nog?

Ben je hier gekomen, omdat je twijfelt of dit voor jou de beste keuze is en of het wel een gezonde manier van afvallen is, dan zeggen wij vol overtuiging: “Ja!”, maar we nodigen je ook uit om ons artikel te lezen over succesvol afslanken, zo kun je jezelf overtuigen. Vind je het spannend en wil je graag weten wat je zoal kunt verwachten tijdens je afspraak? Lees dan verder op de pagina over het Consult.

Coach Nutrition producten en app (195 x 146 px)

NIET GEHEEL ONBELANGRIJK

Wat kost dat nou allemaal?

Je betaalt €35,- voor het eerste consult van een uur. Daarna betaal je in principe alleen voor de producten die je gebruikt. Dat zijn je dagelijkse maaltijden. Je koopt elke week een weekmenu aan producten. Dat zijn alle kosten. Je krijgt ook begeleiding buiten de consulttijden. Je mag ons namelijk altijd appen of bellen. We helpen je dan snel. Ook ‘s avonds of in het weekend.

Geen producten wel consult?

Bij een minimum afname van 20 producten heb je al een geheel gratis consult. Mocht je geen producten wensen of je hebt er maar een paar nodig betaal je €30,- voor een consult. Dat doet eigenlijk niemand, omdat je dan beter producten kunt nemen. Je kunt ook op ieder gewenst moment stoppen, maar ook dat gebeurt gelukkig zelden. We sparren tijdens de consulten ook graag met je over gezondheidskwesties waar je mogelijk mee zit. Dit programma wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Wil je meer weten over de kosten, lees dan het artikel voor meer info over de kosten. Aan het eind van je programma krijg je ook nog een voucher voor een aantal gratis nacontrole afspraken van ons.

dietitian-27-3

Afvallen en op gewicht blijven onder onze begeleiding en met de Coach Nutrition producten? We hebben zelfs een app om het makkelijk te maken.

Coach Nutrition App

Wil jij maar een paar kilo kwijt in een korte tijd? Dat kan ook! Daarvoor hebben wij ons complete 10 weken programma. Een bruiloft, een vakantie, strak in het pak voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

dietitian-27-1-1

REVIEWS

Wat klanten vertellen

dietitian-27-2-1
dietitian-27-3-1

 

“Vriendelijke, professionele coach. Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden. Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!”

 

Maartje

Praktijk Almere

 

 

“Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach.”

 

Judith

Lelystad

 

 

“Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Heel erg bedankt! Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe ik!”

 

Roos

Praktijk Dronten 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Anoniem

Praktijk Lelystad

 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Ruud

Praktijk Dronten

 

Coach Nutrition producten en app (195 x 146 px)

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

Coach Nutrition Certified


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Samenwerking Coach Nutrition
  Schild geschillencommissie

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/.

  Online of op locatie

  Je kunt fysiek terecht bij onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad. Daar zijn wij voor jou die stok achter de deur. Kom je niet uit de buurt, dan kunnen we je ook online begeleiden.

  Je mag zelf ook altijd kiezen waar je naartoe wilt. Werk je in Almere, maar woon je in Lelystad? Heb je wisseldiensten? Kom daar waar je het prettig vindt. Je kunt doorgaans de hele dag tot begin van de avond bij ons terecht. Meestal zal Arjen je begeleiden en als het druk is, zul je ook Vivian binnen de Coach Nutrition programma’s tegen kunnen komen om jou te helpen bij het afvallen.

  Zorg ervoor dat jij over drie maanden geen spijt hebt dat je niet vandaag met het programma bent begonnen en meld je vandaag nog aan!

  N

  Gespecialiseerd in leefstijlverandering

  N

  Dé Coach Nutrition praktijk in Almere, Dronten en Lelystad

  N

  24/7 support mogelijk, want jouw programma stopt ook niet na sluitingstijd

  N

  Complementair en ondersteuning bij medische aandoeningen

  N

  Persoonlijk en op maat gemaakte programma's

  N

  Begeleiding online of in de praktijk

  N

  HBO gediplomeerd; Orthomoleculair, Voeding en Diëtetiek

  N

  Gecertificeerd therapeut darmen en hormonen

  Online begeleiding
  agency-911-3
  Coaching

  Praktijk locatie Almere
  De Binderij 72
  1321 EK  Almere

  Voorzijde praktijk Almere

  Praktijk locatie Dronten
  Het Spectrum 1a
  8254 AJ  Dronten

  Voorzijde praktijk Dronten

  Praktijk locatie Lelystad
  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  Voorzijde praktijk Lelystad
  Almere
  Dronten
  Lelystad

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09