Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Een start naar de nieuwe jij!

oude en nieuwe gewoonten

Het programma starten

Je hebt de keuze gemaakt om te gaan veranderen en je wilt afvallen met het koolhydraatarme dieet van Coach Nutrition. Een goede keuze! Hoe gaan we nu verder?

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een intake. Op de pagina ‘Het consult‘ kun je lezen wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze eerste afspraak. Woon je niet in de buurt? Vanaf januari 2023 is online begeleiding ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De producten

We kiezen tijdens het dieet voor de producten die het beste bij jou passen. Tijdens het afslanktraject gebruik je 4 dieetproducten per dag. We zorgen er met deze producten voor dat je in een milde ketose komt en daardoor jouw vetreserves aan gaat spreken, maar ook dat je alles aan voedingsstoffen binnenkrijgt wat je nodig hebt. Als je wilt, bouwen we dit na de eerste week al uit met het eten van groenten en op sommige dagen een klein stukje vlees, vis of een eiwitbron in combinatie met de producten.

1 dag in de week eet je in de avond helemaal geen product van Coach Nutrition, maar ga je 250 gram groenten en 150 gram vlees, vis of een eiwitbron eten. Zo kun je toch een keer combineren met een koolhydraatarme maaltijd, lekker uit eten als er iets bijzonders is in de familie, een bbq in de zomer of een lekkere maaltijdsalade zonder koolhydraten enz.

Iedere week kom je bij ons langs voor een consult en weegmoment. Bij de afname van een weekmenu aan producten zijn de consulten zelfs inbegrepen. Per week kijken we dan of we doorgaan zoals we dan bezig zijn of dat we naar de volgende stap gaan. Deze afspraken nemen maximaal 20 minuten in beslag.

Coach Nutrition pouches
een levensleus

Afbouwen, opbouwen, stabiliseren

Afhankelijk van het doel en het aantal kilo’s dat er af moet om jouw doel te bereiken, gaan we uiteindelijk de dieetproducten heel geleidelijk afbouwen en de normale voeding weer opbouwen.

Hierbij kiezen we uiteraard alleen maar voor de gezonde varianten van normale voeding. Het is echt essentieel dat deze periode goed gevolgd wordt om te zorgen voor een langdurig resultaat.

Tijdens deze fase leren we je ook alles over voeding wat je moet weten om straks zelf de beste keuzes te kunnen maken.

Ook als je klaar bent, kom je nog terug voor 3 gratis nacontrole afspraken. Wil je liever langer onder nacontrole blijven, dan zijn daar ook tal van mogelijkheden voor.

Maatwerk

Als er persoonlijke omstandigheden zijn waardoor er maatwerk toe moet worden gepast, dan is dit mogelijk. Dit kun je gewoon bespreken met de coach.
Het Coach Nutrition dieet voorziet in verschillende varianten en combinatiemogelijkheden.

Mocht je hier zijn gekomen, omdat je twijfelt of dit voor jou wel de beste keuze is en of het wel een gezonde manier van afvallen is, dan roepen wij natuurlijk volmondig en overtuigd: “Ja!”, maar we nodigen je ook uit om ons artikel te lezen over succesvol afslanken, zo kun je jezelf overtuigen.

 

gezond eten en gezond bewegen

Wil jij maar een paar kilo kwijt in een korte tijd? Dat kan ook! Daarvoor hebben wij ons complete 10 weken programma. Een bruiloft, een vakantie, strak in het pak voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.