Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Eet slim, leef slim, blijf slim met ons Coach Nutrition programma

Woon je niet in de buurt? Ook online begeleiding is mogelijk!

Afvallen-Slim-Afvallen-Coach-Nutrition-Almere-Dronten-Lelystad
Arjen Fingerhut - Coach Nutrition Coach

Verlang jij ook naar…

In de spiegel te kunnen kijken en blij te zijn met wie jij bent en hoe jij eruitziet?

Je favoriete kleding weer aan te kunnen; dat je kleding ook weer echt lekker zit; dat je een winkel binnen stapt om maatje 40 of misschien zelfs kleiner te proberen?

Dat jij je weer lekker voelt en zonder gêne in je badkleding?

Een sportschool binnenstappen, zonder het gevoel te hebben dat iedereen naar je kijkt?

Een vol terras oplopen met het gevoel dat iedereen je mag zien?

Activiteiten weer mee te durven en kunnen doen?

Gewoon weer echt gezond en fit te voelen en trots op jezelf te zijn, omdat je weet dat je goed bezig bent!

Wij bij Update Yourself helpen jou deze doelen te behalen. Dit is wat wij doen en waar wij goed in zijn (en Ja, dit lukt jou ook!).

Coach Nutrition logo
N

Gespecialiseerd coach in leefstijlverandering

N

HBO gediplomeerd op gebied van voeding, dietetiek en orthomoleculaire therapie

N

Dé Coach Nutrition praktijk in Almere, Dronten en Lelystad

N

Gratis persoonlijke begeleiding

N

Online begeleiding mogelijk

N

Gratis 24/7 support

N

Persoonlijk en op maat gemaakt

N

Inclusief een handige voedingsapp

een levensleus

Je wilt graag een gezonder gewicht, maar hoe?

Onze aanpak

Wanneer je besluit om samen met ons af te slanken, dan pakken we dat op een verantwoorde en efficiënte manier aan en met voldoende coaching en begeleiding. Jij staat er tijdens jouw traject dus niet alleen voor.
Onze coaches zijn ervaringsdeskundigen die een speciale opleiding hebben gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden tijdens het verantwoord afvallen.

Overgewicht groot en klein, of je nu 5 of 35 kilo kwijt wilt raken, wij weten zeker dat ook jij kunt afvallen en het gewicht er ook af kunt houden. Hoe van je bij ons af? Wij werken met de maaltijdvervangende dieetproducten van Coach Nutrition. Deze zetten we op verschillende manieren in. Helemaal op de producten of in combinatie met gezonde voeding. Alles is mogelijk.

 

oude en nieuwe gewoonten
Coach Nutrition pouches

Voor mij ook?

Ja ook voor jou! Door de uitgebreide kennis met betrekking tot medische aandoeningen en maatwerk mogelijkheden, kunnen wij bijna iedereen op weg helpen. We kunnen je soms zelfs helpen in de zoektocht naar het overgewicht als dat mogelijk een medische achtergrond heeft. Ook voor de Bourgondiërs en levensgenieters onder ons, hebben wij onze programma’s klaar staan. Denk jij dat je niet af kunt vallen? Wij weten zeker dat jij het kunt! Wij hebben voor jou de beste manier om af te vallen en op gewicht te blijven in huis!

Mocht je hier zijn gekomen, omdat je twijfelt of dit voor jou wel de beste keuze is en of het wel een gezonde manier van afvallen is, dan roepen wij natuurlijk volmondig en overtuigd: “Ja!”, maar we nodigen je ook uit om ons artikel te lezen over succesvol afslanken, zo kun je jezelf overtuigen. Vind je het spannend en wil je graag weten wat je zoal kunt verwachten tijdens je eerste afspraak? Lees dan verder op de pagina over het Consult.

Afvallen en op gewicht blijven onder onze begeleiding en met de Coach Nutrition producten? We hebben zelfs een app om het makkelijk te maken.

Coach Nutrition App

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen."

"Dankzij jouw brede kennis en passie heb ik zoveel meer inzichten gekregen. Daarbij eerlijke adviezen met een goede onderbouwing"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden."

De kosten voor het traject.

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, wat kost dat nou allemaal?

Voor het eerste consult van meer dan een uur betaal je eenmalig €35,- en verder betaal je alleen voor de producten die je afneemt. Dat zijn namelijk je maaltijden voor de hele dag. Je koopt dus als het ware per week een weekmenu aan producten en dat zijn dan alle kosten die je hebt. Daar zit ook de begeleiding buiten de consulttijden bij in. Wil je wat weten of loop je vast, mag je ons 24/7 appen. Dan kunnen we je zsm van een antwoord voorzien of even bellen voor de nodige steun. Ook in de avonden of het weekend!

Mocht je een keer geen producten nodig hebben en wel fysiek op consult willen komen betaal je €30,- voor het consult. Je zit overigens ook nergens aan vast. Ben jij er na twee weken al helemaal klaar mee, dan ben je vrij om er mee te stoppen. Gelukkig komt dat bijna nooit voor.

Tijdens de consulten heb je ook altijd de mogelijkheid om even te sparren over gezondheidsvraagstukken waar je mee zit. Als het binnen ons werkveld ligt, helpen we je graag verder.

Dit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wil je meer weten over de kosten, dan nodig ik je ook uit het artikel te lezen.

gezond eten

Wil jij maar een paar kilo kwijt in een korte tijd? Dat kan ook! Daarvoor hebben wij ons complete 10 weken programma. Een bruiloft, een vakantie, strak in het pak voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Geschillen

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/  

Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
S SS
S SS
20:26 28 May 22
Arjen is erg gedreven en heeft erg veel kennis van zaken. Hij heeft mij goed geholpen!
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding, hoe het afval-proces werkt, wat... er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees verder
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach... Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees verder
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth
Liesbeth
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen... bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees verder
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen... beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees verder
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away zijn aan te raden ( erg... lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

Certified (1)


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Praktijk locatie Almere:

  De Binderij 72

  1321 EK  Almere

  Praktijk locatie Almere

  Praktijk locatie Dronten:

  Het Spectrum 1a

  8254 AJ  Dronten

  Praktijk locatie Dronten

  Praktijk locatie Lelystad:

  Diemenstraat 2

  8244 EN  Lelystad

  Praktijk locatie Lelystad

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09