ONZE TOPPERS

SMART, LEKKER, EASY

coach_homepage

Wat maakt deze producten nou zo uniek?

Veel eiwitten

Bomvol proteine

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in ons lichaam, maar het toevoegen van voldoende eiwitten in dieetproducten is ook belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven een langer vol gevoel.

Vezelrijk

vol met vezels

Wist je dat je per dag zo'n 30 tot 40 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten bij Update Yourself, krijg jij voldoende vezels binnen!

Minder suikers

minder toegevoegde suikers

De producten bevatten heel weinig koolhydraten in vergelijking met andere dieetmerken en sommige producten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers.

glutenvrij

glutenvrij

De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.

100% natuurlijk

Geen kunstmatige toevoegingen

In onze producten worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.

Collageen

met natuurlijke collageen

De meeste dames die veel bezig zijn met huid en haar kennen de voordelen van collageen al. Het is bewezen goed tegen huidveroudering, versteviging van spieren en het bevorderd gezonde gewrichten.

Lacto vegetarisch

lacto-vegetarisch en halal

De meeste producten bevatten geen dierlijke producten, m.u.v. viscollageen en alleen de repen bevatten een rundercollageen. Er zijn zelfs 100% vegan shakes. Daarnaast zijn de producten halal verwerkt.

GewoonLekker

Gewoon ontzettend lekker!

Fijne aroma's, niet te zoet, een mooie consistentie en een prettig mondgevoel. 

De Coach Nutrition producten worden uitsluitend verkocht bij de aangesloten Coach Nutrition coaches. Dit zijn professionals die jou op de juiste wijze begeleiden bij het afvallen. Ons motto is dan ook “Leef slim, Eet slim, Blijf slim!” Bij deze 3 stappen is goede begeleiding heel belangrijk en de keuze van de juiste producten echt noodzakelijk. Oftewel: Samen slim!