Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

EEN REIS NAAR EEN BETERE STOFWISSELING EN BETERE GEZONDHEID

Metabolic Health Journey

 

Samen onderzoeken en uitvinden wat jouw lichaam nodig heeft

Volg ons op social

eindeloos in mogelijkheden

Onze nieuwe Metabolic Health Journey

Als jij je regelmatig afvraagt wat je moet eten, wanneer je het beste kunt sporten en welke supplementen je lichaam nodig heeft, dan kunnen we samen de antwoorden vinden. Dit programma is een reis naar een betere stofwisseling en gezondheid met een orthomoleculaire visie. Jij bepaalt je eigen tempo en route. Ik adviseer en faciliteer. Enkele voorbeelden:

barber-29-3

De start met de health check

barber-29-3

Zeer uiteenlopende bloedonderzoeken

barber-29-3

Bloedsuiker sensortrajecten

barber-29-3

Volledig DNA onderzoek

barber-29-3

Metingen met de AGE scanner

barber-29-3

Voedingsinterventies zoals ons uniek ontwikkelde vastenprogramma

iGene certified professional
new-section-a-8
Voedingsanamnese bij Update Yourself

Advies gebaseerd op biomarkers

Dat klinkt niet heel persoonlijk maar dat is het des te meer. We gaan echt kijken naar de data. Jouw biomarkers. Meten is weten! Afhankelijk van jouw specifieke wensen en vraagstukken, kijken we samen welke trajecten en onderzoeken goed zijn om voor jou in te zetten. Natuurlijk is de keuze altijd aan jou. Wil je alles doen, doen we alles, wil je enkel 1 specifiek traject doen, ook goed.

De start

We beginnen het programma altijd met een uitgebreide intake. Als ik goed advies wil kunnen geven, moet ik best veel over jouw en je gezondheid weten. We doen ook wat metingen, zoals bijvoorbeeld een volledige weging, een meting met de geavanceerde AGE scanner en ik kijk wat er al is, vanuit jouw medisch dossier en wat er mogelijk nog handig kan zijn. Van hieruit krijg jij al een advies welke stappen ik je aan kan bevelen.

DNA onderzoek

Ik ben als professional aangesloten bij iGene en Genetic Lifehack. Via deze partners kan ik DNA onderzoek voor je doen. Dit onderzoek geeft je een enorm inzicht in je eigen lichaam en is levenslang relevant. Het is de sleutel tot gezond en vitaal ouder worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de inzichten onbeschrijfelijk waardevol. Het is zo simpel als een set aanvragen, speeksel verzamelen, opsturen en afwachten. Daarna ga ik voor je aan de slag. Meer informatie

Bloedonderzoek

Als we goed willen kijken hoe jij er voor staat, kan bloedonderzoek heel erg wenselijk zijn. Dit kan ik voor je regelen via Bloedwaardentest.

Wat je mogelijk al hebt vanuit eerdere bloedonderzoeken is natuurlijk ook heel erg waardevol. Vraag die resultaten altijd op in een deelbaar format. Alles wat jij onderzocht wilt hebben kunnen we voor je aanvragen. Jij hebt dat helemaal zelf in de hand. Meer informatie

Bloedglucose sensortraject

Samen met Biometriq kan ik het bloedsuiker sensortraject voor je verzorgen. We beginnen met een intake waarin we de sensor plaatsen. Vervolgens ga je een week op pad en doe je wat je altijd doet of wat je vooral wilt testen. Na een week kom je weer bij mij en bespreken we wat goed ging en wat minder. Je krijgt advies mee en gaat weer een week met de sensor aan de slag. Na die week evalueren we het geheel. Zo kom jij er zelf achter wat voor jouw lichaam het beste werkt! Meer informatie

Vasten of doen alsof je vast

We kijken natuurlijk ook samen naar jouw voedingsgewoonten en kunnen aan de hand van jouw programma en de uitkomsten daarvan mijn uniek ontwikkelde vastenprogramma voor je inzetten. Dit programma heeft een bijzonder mooi effect op jouw gezondheid. Je eet 5 dagen lang specifiek alleen wat op het programma staat en bent eigenlijk verder aan het vasten. Zo ziet jouw lichaam dat in ieder geval wel. Dit herhaal je 3x in een periode van 3 maanden. Meer informatie

dietitian-27-3

voeding als basis

Leuk al dat meten en testen, maar nu?

De basis is en blijft voeding en leefstijl.

Afhankelijk van welk onderzoek of traject jij hebt doorlopen, krijg je een voedingsadvies op maat. Dit zal altijd vanuit een orthomoleculaire visie zijn. Zo min mogelijk bewerkte rommel, zo min mogelijk belastingen voor het lichaam en zo hoog mogelijk in essentiële voedingstoffen.

Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad
dieetplan schrijven

Evidence based

Alle toepassingen en interventies zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke studies.

Unieke persoonlijke kijk

Nog nooit zo’n unieke kijk op jouw eigen gezondheid. Meer op maat gemaakt ga je het niet krijgen.

Een leven lang nuttig

Voeding en suppletieadviezen op basis van bepaalde testen levenslang toepasbaar.

waaier met eten
cirkel met tekst gezond van binnen mooi van buiten

PRAKTISCHE ZAKEN

Het opstarten

Je wilt stappen ondernemen om weer lekker in je vel te zitten, heel goed! Schrijf je in en laat alvast weten wat ik voor je kan betekenen. Ik neem dan zsm telefonisch contact met je op.

We plannen dan samen telefonisch een afspraak in en je krijgt toegang tot jouw clientomgeving. Na het tekenen van de behandelovereenkomst en het betalen van een aanbetaling van €40,- gaan we direct aan de slag met het verzamelen van informatie. Deze informatie is voor mij essentieel voor onze goede reis samen. Tijdens de intake bespreken we dan alles wat je hebt en doorloop ik nog wat vragen. Verder doen we een aantal metingen om het startpunt goed vast te leggen. Je betaalt voor de intake €95,-

Consulten en trajecten

eeeeGemiddeld genomen duurt een regulier consult ongeveer 45 minuten. De kosten voor een consult zijn €13 per 10 minuten. Zo betaal je alleen voor de tijd die je gebruikt. Besluit je na de intake dat je een bloedglucose sensortraject of het vastenprogramma gaat doen, dan betaal je na de intake voor dat traject en zitten de benodigde consulten al daar bij in. Wel zo handig en voordeliger voor jou.

Extra voordeel: Binnen het traject krijg je ook altijd flinke korting op de diverse supplementen ten opzichte van de adviesprijs.

dietitian-27-1-1

REVIEWS

Wat klanten vertellen

dietitian-27-2-1
dietitian-27-3-1

 

“Vriendelijke, professionele coach. Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden. Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!”

 

Maartje

Praktijk Almere

 

 

“Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach.”

 

Judith

Lelystad

 

 

“Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Heel erg bedankt! Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe ik!”

 

Roos

Praktijk Dronten 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Anoniem

Praktijk Lelystad

 

 

“Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen.”

 

Ruud

Praktijk Dronten

 

Nutrition facts

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

Certified (1)
Genetic Lifehacks practitioner trsp


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Vergoedbaar aanvullende zorgverzekering alternatieve zorg
  Schild geschillencommissie

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
  GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/.
  Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/.

  Online of op locatie

  Je kunt fysiek terecht bij onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad. Daar zijn wij voor jou die stok achter de deur. Kom je niet uit de buurt, dan kunnen we je ook online begeleiden.

  Je mag zelf ook altijd kiezen waar je naartoe wilt. Werk je in Almere, maar woon je in Lelystad? Heb je wisseldiensten? Kom daar waar je het prettig vindt. Je kunt doorgaans de hele dag tot begin van de avond bij ons terecht. Meestal zal Arjen je begeleiden en als het druk is, zul je ook Vivian binnen de Coach Nutrition programma’s tegen kunnen komen om jou te helpen bij het afvallen.

  Zorg ervoor dat jij over drie maanden geen spijt hebt dat je niet vandaag met het programma bent begonnen en meld je vandaag nog aan!

  N

  Gespecialiseerd in leefstijlverandering

  N

  Gespecialiseerd in het werken met genenonderzoek

  N

  Uniek ontwikkelde programma's

  N

  Complementair en ondersteuning bij medische aandoeningen

  N

  Persoonlijk en op maat gemaakte programma's

  N

  Begeleiding online of in de praktijk

  N

  HBO gediplomeerd; Orthomoleculair, Voeding en Diëtetiek

  N

  Gecertificeerd therapeut darmen en hormonen

  Online begeleiding
  agency-911-3
  Coaching

  Praktijk locatie Almere
  De Binderij 72
  1321 EK  Almere

  Voorzijde praktijk Almere

  Praktijk locatie Dronten
  Het Spectrum 1a
  8254 AJ  Dronten

  Voorzijde praktijk Dronten

  Praktijk locatie Lelystad
  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  Voorzijde praktijk Lelystad
  Almere
  Dronten
  Lelystad

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09