Bloedonderzoeken

door | aug 5, 2023

Home » Nieuws » Bloedonderzoeken
Bloedonderzoek bij Update Yourself

In samenwerking met Bloedwaardentest.nl kun je via onze website of de link in dit bericht, alles aan bloedonderzoeken bestellen wat je maar wenst. Meestal geeft Arjen je hier tijdens de trajecten een advies voor, maar ook als je zelf je gezondheid in de hand wenst te houden en af en toe eens wilt kijken hoe je ervoor staat, kun je dat doen. Zie het als je eigen APK.

Via de huisarts is het helaas vaak lastig. Je krijgt niet alles en dan wordt er vaak niet voldoende gecontroleerd om er echt iets uit te kunnen halen. Ook als we een doorverwijzing schrijven wordt vaak een deel weggelaten en moet je daarna nog een keer. Dit gaat wel van je eigen risico af, dus het kost je wel degelijk geld. Als je ieder jaar toch al door je eigen risico heen gaat, maakt dat natuurlijk niet zoveel uit.

Wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van je huisarts, kun je het zelf doen. Je gaat naar: Bloedwaardentest. Via deze link of de partnerlink onderaan op onze homepage, kom je in de “shop in shop” van mij bij Bloedwaardentest en daar selecteer je alles wat je wenst. Ik heb in mijn omgeving onderzoeken staan die ik vaak aanvraag en pakketten die ik prijstechnisch interessant vind, maar kijk gerust of je combinaties vind die voordeliger voor je zijn. De verzending kost je per bestelling €21,90 verzendkosten. Hoeveel je ook tegelijk besteld, je betaalt het maar één keer. Hierin zit het verzendproces, maar ook het prikken op een prikpost in de buurt. Voor Lelystad en Dronten is dat bijvoorbeeld de Prikservice aan het Ravelijn, in Lelystad, waar je zonder afspraak terecht kunt. Je krijgt hiervoor een verwijsbrief in de e-mail en de set wordt naar je huisadres gestuurd.

Op het gewenste moment, maak je een afspraak en ga je prikken. Soms moet dit nuchter, maar dat zie je bij de desbetreffende onderzoeken. Controleer altijd het labformulier of alles wat je besteld hebt ook op het formulier staat. Na het prikken stop je het in de bijgeleverde envelop en stuur je het op. De uitslag ontvang je dan snel in de e-mail.

Als je niet zeker weet wat je allemaal moet kiezen, geef het dan even aan, dan helpen w je daarbij. Wil je dat Arjen je helpt met de interpretatie van de uitslag, dan kun je het uploaden bij bestanden in je eigen clientomgeving. Het bespreken doen we dan tijdens je consult.