fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Hoeveel geld ben ik kwijt?

Dat is afhankelijk van wat je nu aan eten en tussendoortjes uitgeeft. Je koopt bij ons de producten, maar je voor geeft voor jezelf dan niets meer aan boodschappen en lekkere tussendoortjes uit. Zonder dat je dat meeneemt in de berekening, investeer je gemiddeld €60,- per week in je gewenste gewicht, maar vooral ook gezondheid. Dat is dan alles inclusief! Het dieet bestaat namelijk uit totaalvoeding voor de hele week en daarbij de wekelijkse consulten om je te begeleiden in het dieet.

Cijfers van het NIBUD geven aan dat je gemiddeld €7,- per persoon per dag kwijt bent aan eten en drinken. Dan komen daar nog alle extraatjes aan (gezonde en ongezonde) snacks, drankjes, etentjes enz bij, gemiddeld €4,- per persoon per dag. De kilo’s zijn immers niet aan komen waaien……?

Het dieet kost tussen de €7,25 en de €10,- per dag (Tijdens het afslanken, afhankelijk van product en programma keuze), aflopend tot ongeveer €2,42 per dag (tijdens het afbouwen). Dat zijn dus alle maaltijden per dag. Buiten het kopje koffie, thee en water heb je dus niets anders nodig. Dat is inclusief de wekelijkse gratis consulten en weegmomenten, waarin je wordt begeleid in het veranderen van jouw leefstijl en het behouden van het gewicht. Daarnaast heb je 24/7 mogelijkheid om jouw coach te appen als je vragen hebt of problemen ervaart.

De cliënten die het dieet gevolgd hebben, ervaren dat ze aan het einde van de maand juist geld over houden voor andere dingen.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • Professioneel, eerlijk en persoonlijk advies.
 • Begeleiding en advies in oude en toekomstige eetgewoontes.
 • Begeleiding in gedrag en emotie ten opzichte van voeding.
 • Stap voor stap begeleiding in het afbouwen van het dieet en opbouwen normale voeding.
 • Handige tips over de psychische aspecten van diëten en onze saboteurs.
 • Altijd een luisterend oor.
 • 24/7 Bereikbaarheid via diverse kanalen.
 • Altijd gratis consulten bij de minimum afname van het afgestemde weekmenu.

Wat verwachten wij van jou:

 • Eerlijke feedback tijdens de consulten zodat wij je goed begeleiden en de begeleiding op jou aan kunnen passen. Dat werkt alleen als wij op de hoogte zijn van jouw ervaringen en ideeën.
 • Dat de afspraken voor consulten die wij maken, bij verhindering, minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd.
 • Het afnemen van het met jou afgesproken minimum weekmenu om de gratis consulten mogelijk te maken. Onze gratis begeleiding is dus alleen mogelijk bij afname van een weekdieet.
 • Het streven om je zo strikt mogelijk te houden aan het afgesproken dieetprogramma, niet alleen voor de begeleiding, maar ook voor jouw eigen gezondheid.
 • Eerlijk zijn wanneer toch een moment van zwakte is geweest en je het dieet niet hebt gevolgd zoals het zou moeten.
Consulten Straight away programma
Intake gesprek€ 25,- (per 1 sept '20 €30,-)
Herintake gesprek€17,50
ConsultGratis!
24/7 Ondersteuning via telefoon, app, e-mail enz.Gratis!
Consulten buiten het Straight away programma
Intake voedingsadvies (inclusief 1x opmaken advies/schema buiten consult tijd)€54,-
Consult (vervolg) voedingsadvies€35,-
Antropometrie sessie ongeveer 45 minuten (metingen aan het lichaam: Vet, omvang, BIA enz)€40,-
Voeding
Shake, soep, pap€2,42
Warme maaltijden€2,73
Reep€3,35
Kant en klare shake€3,55
Goodmorning shake€2,52
Bij bijzondere omstandigheden is een consult aan huis mogelijk. Hier worden kosten voor gerekend, ongeacht welk programma. Dit is alleen binnen de straal van 15 kilometer rondom Lelystad en Dronten. De kosten hiervoor zijn €58,- inclusief btw (Geen intakes).

Frequently Asked Questions

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wat kost afvallen met Update Yourself?

De investering die jij in jezelf doet is eigenlijk al onbetaalbaar. Met de hulp die je daar van ons bij krijgt zit gemiddeld rond de 65 euro per week. Daarvoor krijg je:

 • Volledig weekmenu aan producten
 • Consulten wekelijks op de praktijk
 • 24/7 ondersteuning, via mail, app, telefoon
 • 3 gratis nacontrole afspraken

Je hebt dus verder geen andere kosten en hoeft ook geen andere boodschappen voor jezelf te halen.

Veel van onze clienten houden daardoor juist geld over aan het einde van de maand , omdat ze geen dure etentjes, snacks en andere uitgaven hebben.

Wat gebeurt er als ik een terugval krijg?

Wanneer je terugvalt of dreigt terug te vallen in je oude gewoontes dan zijn wij er als coaches natuurlijk om je te helpen. Het grote voordeel van dit dieet is dat je het niet alleen doet. Wij steunen je in moeilijke tijden en zorgen voor een schouderklopje als het goed gaat. 

Welke producten zijn er allemaal?

Ben je bang dat je niets lekker vindt? Wees gerust, Straight away heeft een zeer divers assortiment met:

 

 1. Shakes
 2. Repen
 3. Kant & Klare shakes
 4. Ontbijt shakes
 5. Havermout
 6. Warme maaltijden
 7. Bouillon
 8. Mix en Drink voor in het water
 9. Soepen
Ik wil maar een paar kilo kwijt, kan dat ook?

Jazeker! Ook voor een paar kilo kun je goed bij ons terecht. Zo komen er ook veel mensen alleen na de vakantie even langs om de overtollige vakantiekilo's er weer af te halen.

  Kan ik ook bij jullie terecht als ik alleen voedingsadvies wil om gezonder te leven?

  Ook dat is mogelijk. Wij zijn deskundig opgeleid om ook zulke adviezen te kunnen geven. Wij werken conform de meest recente richtlijnen van de gezondheidsraad en conform de laatste evidence-based practice. 

  Hoe voorkomen jullie het "jojo"effect

  Doordat je bij ons begeleiding krijgt kunnen we er samen met jou voor zorgen dat je niet terugvalt nadat jij jouw streefgewicht hebt behaald.

  Je krijgt bij ons standaard nog 3 gratis weegmomenten nadat het traject is afgerond. Heb je behoefte aan extra begeleiding na die periode dan is dat ook geen enkel probleem. We maken dan samen met jou een plan op maat dat echt werkt.

  Veel clienten komen nog 1x per maand terug om zo ervoor te zorgen dat ze op gewicht blijven.

  Moet ik iedere week lansgkomen?

  Voor het wekelijkse weegmoment kom je langs in onze praktijk in Lelystad of Dronten. We bespreken dan hoe de afgelopen week voor jou is gegaan en je krijgt meteen je nieuwe weekmenu mee naar huis. Vind je het prettiger om één keer in de twee weken te komen dan kan dat ook.

  Hoe lang duurt afvallen met jullie programma?

  Dat is voor iedere persoon verschillend. We zorgen altijd dat we een werkbaar termijn aanhouden. Verantwoord afvallen en zorgen dat je op gewicht blijft is onze prioriteit.

  Mag ik er ook bij sporten?

  Dat mag. Sporten hoeft niet bij dit dieet, maar bewegen is natuurlijk erg gezond en dit raden wij ook aan. Hier kunnen wij ook het juiste bewegingsadvies in geven. De eerste 2 weken raden we je aan om het even rustig aan te doen.

  Kan ik ook bij jullie terecht als ik geen producten wil gebruiken?

  Die mogelijkheid bestaat zeker. Wij kunnen je volledig begeleiden op basis van voedings- en dieetadvies. Je betaalt dan bij ons op consultbasis.