fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Hoeveel geld ben ik kwijt?

Dat is afhankelijk van wat je nu aan eten en tussendoortjes uitgeeft. Je koopt bij ons de producten, maar je voor geeft voor jezelf dan niets meer aan boodschappen en lekkere tussendoortjes uit. Zonder dat je dat meeneemt in de berekening, investeer je gemiddeld €60,- per week in je gewenste gewicht, maar vooral ook gezondheid. Dat is dan alles inclusief! Het dieet bestaat namelijk uit totaalvoeding voor de hele week en daarbij de wekelijkse consulten om je te begeleiden in het dieet.

Cijfers van het NIBUD geven aan dat je gemiddeld €7,- per persoon per dag kwijt bent aan eten en drinken. Dan komen daar nog alle extraatjes aan (gezonde en ongezonde) snacks, drankjes, etentjes enz bij, gemiddeld €4,- per persoon per dag. De kilo’s zijn immers niet aan komen waaien……?

Het dieet kost tussen de €7,25 en de €10,- per dag (Tijdens het afslanken, afhankelijk van product en programma keuze), aflopend tot ongeveer €2,42 per dag (tijdens het afbouwen). Dat zijn dus alle maaltijden per dag. Buiten het kopje koffie, thee en water heb je dus niets anders nodig. Dat is inclusief de wekelijkse gratis consulten en weegmomenten, waarin je wordt begeleid in het veranderen van jouw leefstijl en het behouden van het gewicht. Daarnaast heb je 24/7 mogelijkheid om jouw coach te appen als je vragen hebt of problemen ervaart.

De cliënten die het dieet gevolgd hebben, ervaren dat ze aan het einde van de maand juist geld over houden voor andere dingen.

De prijzen hieronder zijn per 1 januari 2019 en inclusief de nieuwe 9% btw.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • Professioneel, eerlijk en persoonlijk advies.
 • Begeleiding en advies in oude en toekomstige eetgewoontes.
 • Begeleiding in gedrag en emotie ten opzichte van voeding.
 • Stap voor stap begeleiding in het afbouwen van het dieet en opbouwen normale voeding.
 • Handige tips over de psychische aspecten van diëten en onze saboteurs.
 • Altijd een luisterend oor.
 • 24/7 Bereikbaarheid via diverse kanalen.
 • Altijd gratis consulten bij de minimum afname van het afgestemde weekmenu.

Wat verwachten wij van jou:

 • Eerlijke feedback tijdens de consulten zodat wij je goed begeleiden en de begeleiding op jou aan kunnen passen. Dat werkt alleen als wij op de hoogte zijn van jouw ervaringen en ideeën.
 • Dat de afspraken voor consulten die wij maken, bij verhindering, minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd.
 • Het afnemen van het met jou afgesproken minimum weekmenu om de gratis consulten mogelijk te maken. Onze gratis begeleiding is dus alleen mogelijk bij afname van een weekdieet.
 • Het streven om je zo strikt mogelijk te houden aan het afgesproken dieetprogramma, niet alleen voor de begeleiding, maar ook voor jouw eigen gezondheid.
 • Eerlijk zijn wanneer toch een moment van zwakte is geweest en je het dieet niet hebt gevolgd zoals het zou moeten.
Consulten Straight away programma
Intake gesprek€ 25,-
Herintake gesprek€17,50
ConsultGratis!
24/7 Ondersteuning via telefoon, app, e-mail enz.Gratis!
Consulten buiten het Straight away programma
Intake (sport)voedingsadvies€45,-
Consult (sport)voedingsadvies€35,-
Voeding
Shake, soep, pap€2,42
Warme maaltijden€2,73
Reep€3,35
Kant en klare shake€3,55
Goodmorning shake€2,52
Bij bijzondere omstandigheden is een consult aan huis mogelijk. Hiervoor worden kosten voor gerekend, ongeacht welk programma. Dit is alleen binnen de straal van 15 kilometer rondom Lelystad en Dronten. De kosten hiervoor zijn €58,- inclusief btw (Geen intakes).