Health Update

door | aug 5, 2023

Home » Nieuws » Health Update
Health Update in 1 uur

Een Health Update in één uur?

Waar sta jij nu, hoe is jouw lichaamsamenstelling in gewicht, vet en spiermassa, hoe hoog is je bloeddruk en is je bloedsuikerwaarde optimaal? Vraag jij je af of je de juiste supplementen gebruikt of iets anders nodig zou hebben of heb je ongemakken en vraag jij je af of ik je hierbij kan helpen. PMS, overgangsklachten, afvallen lukt maar niet of je kunt niet lekker doorslapen. Misschien ben je nieuwsgierig of en hoe het Coach Nutrition programma bij kan dragen en hoe dat dan werkt of ben je misschien gebaat bij een orthomoleculair programma.

Dit kunnen we in een consult van een uur al helemaal voor je bekijken. Vanuit dit uur, kun je op een ander gewenst moment heel makkelijk de doorstart maken naar één van onze trajecten.

Na een kort telefoongesprek om te kijken of dit iets voor jou is maken we samen een afspraak. Dit uur is namelijk niet geschikt bij chronische ziekte e.d. Dan verwijzen we je echt door naar het orthomoleculaire programma met Arjen. Je ontvangt van ons een uitnodiging voor de clientomgeving, een akkoordverklaring en een afspraakbevestiging. Daar heb jij alles wat je nodig hebt aan informatie en jouw dossier. Je kunt daar bestanden uploaden en daar komen ook vragenlijsten voor je klaar te staan.

Voor de Health Update betaal je eenmalig €95,- en vragen we een aanbetaling van €40,-. Na de aanbetaling gaat Arjen voor je aan de slag met de analyse van de vragenlijsten, zodat we de meest relevante informatie al hebben voor de afspraak. De afspraak zal ook met Arjen zijn.