Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Jouw eerste bezoek aan Update Yourself.

1. De intake

We snappen dat het spannend is om voor het eerst naar onze praktijk te komen. Op deze pagina leggen we daarom stap voor stap uit wat je kunt verwachten tijdens jouw eerste afspraak bij Update Yourself.

Wanneer je een afspraak hebt, kom je bij ons in de praktijk in Almere, Dronten of Lelystad-Haven voor jouw eerste afspraak die ongeveer een uur duurt.
Natuurlijk beginnen we de afspraak met het doornemen van het dieet. Hoe werkt het, wanneer eet je wat?

We gaan het ook hebben over jou. Om het dieet succesvol te laten zijn willen we natuurlijk niet dat je terug gaat vallen in oude gewoonten. We zullen dus misschien ook wel iets aan jouw levensstijl aan moeten passen. We gaan je verder in het dieet ook hierin begeleiden.

Hierna vul je het inschrijfformulier in en nemen we de wensen en bijzonderheden met betrekking tot het dieet samen door.

Als je wilt kunnen we een foto maken om deze later, als je afgevallen bent, nog eens te bekijken. Als je dit niet wilt, hoeft dit natuurlijk niet.
Voor de intake binnen het Coach Nutrition programma betaal je €30,- en daarna zijn alle consulten inbegrepen bij de afname van het weekmenu aan producten.

Wil je liever een traject zonder maaltijdvervangende producten, dan betaal je de eerste keer €105,- voor de intake (á 60 minuten) en daarna €35,- per consult (á 30 minuten). De consulten binnen dit traject zijn 1x in de 14 dagen of 1x per maand.) Kijk voor meer info over dit traject op Voedingsadvies

foto's van praktijk
Tanita weegschaal

2. De eerste weging

Tijdens de intake word je ook gewogen en meten we met deze weegschaal ook je vetpercentage. We snappen dat dit spannend is, maar je kunt je ook bedenken dat je dit gewicht nooit meer terug gaat zien!
Tijdens ieder consult sta je even op de weegschaal om te zien welke resultaten je boekt. We kunnen ook meer voor je meten als je dat wenst. We hebben de mogelijkheid om ook professionele huidplooimetingen te doen en meer. Mocht je dit graag willen, geef dit dan tijdens de intake aan en dan plannen we daar een ander moment voor in. Voor deze extra metingen vragen we een tarief omdat deze aanzienlijk meer tijd kosten.

3. Bestellen

Tijdens de intake krijg je ook een login voor een bestelomgeving en waar alle weegresultaten in komen te staan. Dan kun je thuis rustig de producten voor de volgende afspraak bestellen en wij zorgen dan dat ze klaar staan. Tijdens de intake doen wij dat samen voor je en kun je de spullen om te starten gelijk meenemen.

Let op! Alle betalingen kunnen alleen met de pin worden voldaan

foto van beker en repen
Overzicht foto met parkeer locatie praktijk Lelystad

4. Parkeren

Voor Lelystad: Parkeren kan verderop in de straat (om de hoek, zie foto). Gelieve niet voor de woning of aan de straat te parkeren. Zo voorkomen wij parkeeroverlast in de straat.

Je kunt hier gratis parkeren.

In Dronten kun je ook gratis parkeren in de straat.

In Almere kun je parkeren voor de vestiging van J’esthé.