Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Jouw eerste bezoek aan Update Yourself.

1. De intake

We snappen dat het spannend is om voor het eerst naar onze praktijk te komen. Op deze pagina leggen we daarom stap voor stap uit wat je kunt verwachten tijdens jouw eerste afspraak bij Update Yourself.

Je hebt een uitnodiging gekregen voor een eigen clientomgeving in onze praktijksoftware. Hier heb je alle handige gegevens over het programma, je afspraken en facturen op één plek. Via deze omgeving krijg je dan ook alvast een akkoordverklaring en vragenlijst specifiek voor jouw programma.

Als alles rond is, kom je bij ons in de praktijk in Almere, Dronten of Lelystad-Haven voor jouw eerste afspraak die ongeveer een uur duurt.
Tijdens deze afspraak leer je alles over het programma en hebben we het over jou, jouw gezondheid en jouw motivatie.

Hierna vul je het inschrijfformulier in en nemen we de programma’s en handouts door.

Als het gaat om een afslanktraject en alleen als je dat leuk vindt kunnen we een foto maken om deze later, als je afgevallen bent, nog eens te bekijken. Als je dit niet wilt, hoeft dit natuurlijk niet.

foto's van praktijk
Tanita weegschaal

2. De eerste weging

Binnen de afslankprogramma’s sta je tijdens ieder consult even op de weegschaal om te zien waar je staat en welke resultaten je boekt. We kunnen ook meer voor je meten als je dat wenst.  We snappen dat dit spannend is, maar je kunt je ook bedenken dat je dit gewicht nooit meer terug gaat zien! We hebben de mogelijkheid om ook professionele huidplooimetingen te doen en meer. Mocht je dit graag willen, geef dit dan tijdens de intake aan en dan plannen we daar een ander moment voor in. Voor deze extra metingen vragen we een tarief omdat deze aanzienlijk meer tijd kosten.

3. Bestellen

In jouw eigen online omgeving zit ook een bestelformulier met alle te verkrijgen producten die je dan alvast van te voren kunt bestellen, zodat we die tijdens het consult al klaar hebben staan. Tijdens de intake en als dat relevant is voor jouw programma doen we dat natuurlijk samen.

Let op! Alle betalingen kunnen alleen met de pin of op factuur worden voldaan

foto van beker en repen
Overzicht foto met parkeer locatie praktijk Lelystad

4. Parkeren

Voor Lelystad: Parkeren kan verderop in de straat (om de hoek, zie foto). Gelieve niet voor de woning of aan de straat te parkeren. Zo voorkomen wij parkeeroverlast in de straat.

Je kunt hier gratis parkeren.

In Dronten kun je ook gratis parkeren in de straat.

In Almere kun je parkeren voor de vestiging van J’esthé.

Jouw eerste gesprek met ons inplannen?