fbpx

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Jouw eerste bezoek aan Update Yourself.

1. De intake

We snappen dat het spannend is om voor het eerst naar onze praktijk te komen. Op deze pagina leggen we daarom stap voor stap uit wat je kunt verwachten tijdens jouw eerste afspraak bij Update Yourself.

Wanneer je een afspraak hebt, kom je bij ons in de praktijk in Lelystad-Haven of Dronten voor jouw eerste afspraak die ongeveer een uur duurt.
Natuurlijk beginnen we de afspraak met het doornemen van het dieet. Hoe werkt het, wanneer eet je wat?

We gaan het ook hebben over jou. Om het dieet succesvol te laten zijn willen we natuurlijk niet dat je terug gaat vallen in oude gewoonten. We zullen dus misschien ook wel iets aan jouw levensstijl aan moeten passen. We gaan je verder in het dieet ook hierin begeleiden.

Hierna vul je het inschrijfformulier in en nemen we de wensen en bijzonderheden met betrekking tot het dieet samen door.

Als je wilt kunnen we een foto maken om deze later, als je afgevallen bent, nog eens te bekijken. Als je dit niet wilt, hoeft dit natuurlijk niet.
Voor deze intake betaal je €25,- en daarna zijn alle consulten gratis en inbegrepen bij het dieet.

Arjen de coach tijdens een consult
Tanita weegschaal RD 545

2. De eerste weging

Tijdens de intake word je ook gewogen en meten we je vetpercentage. We snappen dat dit spannend is, maar je kunt je ook bedenken dat je dit gewicht nooit meer terug gaat zien!
Tijdens ieder consult sta je even op de weegschaal om te zien welke resultaten je boekt.

Tanita weegschaal RD 545

3. Bestellen

Tijdens de intake krijg je ook een login voor een bestelomgeving. Dan kun je thuis rustig de producten voor de volgende afspraak bestellen en wij zorgen dan dat ze klaar staan.

Let op! Alle betalingen kunnen alleen met de pin worden voldaan

Assortiment Straight away dieet
Parkeren kan om de hoek

4. Parkeren

Voor Lelystad: Parkeren kan verderop in de straat (om de hoek, zie foto). Gelieve niet voor de woning of aan de straat te parkeren. Zo voorkomen wij parkeeroverlast in de straat.

Je kunt hier gratis parkeren.

Jouw eerste gesprek met ons inplannen?