Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

wat kun je verwachten

Jouw eerste bezoek aan ons

Omdat we weten dat het best spannend kan zijn

Praktijk Dronten
Praktijk Almere

OPSTARTEN

De intake

Begrijpelijk dat het spannend kan zijn om voor de eerste keer naar onze praktijk te komen. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit wat je kunt verwachten tijdens jouw eerste afspraak bij Update Yourself.

Je hebt een uitnodiging ontvangen voor een eigen clientomgeving in onze praktijksoftware. Hier vind je alle handige gegevens over het programma, je afspraken en facturen op één plek. Via deze omgeving krijg je ook alvast een akkoordverklaring en vragenlijst specifiek voor jouw programma.

Als alles geregeld is, verwelkomen we je graag in onze praktijk in Almere, Dronten of Lelystad-Haven voor jouw eerste afspraak. Deze afspraak duurt ongeveer een uur. Tijdens deze afspraak leer je alles over het programma en bespreken we jouw gezondheid en motivatie.

Hierna vul je het inschrijfformulier in en nemen we de programma’s en handouts door.

Als het gaat om een afslanktraject, kunnen we, als je dat leuk vindt, een foto maken om deze later, als je bent afgevallen, nog eens te bekijken. Dit is echter niet verplicht.

Jouw eigen clientomgeving

Jouw eigen digitale omgeving

Je ontvangt een eigen digitale omgeving waar je alles terug kunt vinden. Afspaakagenda, facturen, behandelovereenkomst, bestellijsten, medisch/therapeutisch dossier, programma’s en meetgegevens zoals alle wegingen. Zo kunnen we overal en altijd veilig bij jouw gegevens.

Wat wij meten

De eerste weging

Tijdens elk consult binnen de afslankprogramma’s wordt je gewogen met onze weegschaal om te zien waar je staat en welke resultaten je boekt. Als je dat wenst, kunnen we ook meer voor je meten. We snappen dat dit spannend kan zijn, maar bedenk dat je dit gewicht nooit meer terug gaat zien!

Bestellen

In jouw eigen online omgeving zit ook een bestelformulier met alle te verkrijgen producten die je dan alvast van te voren kunt bestellen, zodat we die tijdens het consult al klaar hebben staan. Tijdens de intake en als dat relevant is voor jouw programma doen we dat natuurlijk samen. Een voorbeeld van enkele van onze producten.

parkeren praktijk Lelystad

Gratis parkeren

In Lelystad: Parkeren kan verderop in de straat (om de hoek, zie foto). Gelieve niet voor de woning of aan de straat te parkeren. Zo voorkomen wij parkeeroverlast in de straat.

In Dronten kun je ook gratis parkeren in de straat.

In Almere kun je parkeren voor de vestiging van J’esthé. Dat mag ook achter het hek als daar plek is.