Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

voor en na foto Arjen
coach-arjen

Hoi, ik ben Arjen.

Net als jij, ben ik zelf ook ervaringsdeskundige als het gaat om slecht eten, makkelijk in kilo’s aankomen en van die onverklaarbare gezondheidsklachten. Ik weet dus als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en altijd maar die strijd te voeren met de koelkast, de kledingkast en de weegschaal. Ik heb alleen mijn weg gevonden in het werken aan mijzelf en weer grip te krijgen op mijn gezondheid. Daar wil ik jou ook bij helpen.

Voor mij begon het toen mijn vrouw een dieet wilde volgen. Ik ben destijds uit solidariteit (en omdat ik dus ook wel wat af mocht vallen) met haar mee gaan doen. Zo ben ik enthousiast geworden voor deze manier van afslanken. Zowel mijn vrouw als ik, verkregen mooie resultaten en hebben er totaal geen moeite mee gehad. De producten zijn erg smaakvol en dieet is makkelijk vol te houden. Ik hoefde er niet teveel bij na te denken en kon mijn focus houden bij het werken aan mijn nieuwe leefstijl. 

Ik was al 20 jaar onderofficier bij de Landmacht. Mede door dat werk was ik altijd wel veel met sport, voeding en de uitwerking op het menselijke lichaam bezig. Daarnaast is als leidinggevende en opleider binnen defensie, coaching ook altijd mijn vak geweest. Nadat ik al diverse cursussen en opleidingen op het gebied van sport en voeding had gedaan binnen defensie, ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan doen. Ik vond dit voor mijzelf niet voldoende aan kennis bieden en heb ik de keuze gemaakt om nog een stap verder te gaan en de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek gaan volgen. Eind 2022 heb ik mijn opleidingstraject tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut bij Stichting Ortho Health Foundation afgerond en ben ik mij gaan specialiseren in darm-therapieën en DNA onderzoeken.

Nu is het mijn beurt om anderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen met diegenen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf. Misschien zijn er medische redenen, heb je jezelf iets teveel laten gaan of staat er een belangrijk event op de agenda over een paar maanden. Wat jouw doel ook is, daar komen wij samen wel uit.

Vanuit onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad, begeleid ik je discreet en passend bij jouw wensen. Ik ben altijd eerlijk en straight to the point, maar ik ben er niet om jou een slecht gevoel te geven. Het is jouw dieet en ik pas mij daar op aan.

AGB code: 90115173