Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

voor en na foto Arjen
coach-arjen

Hoi, ik ben Arjen.

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, ben ik zelf ook ervaringsdeskundige als het gaat om slecht eten, lekker in kilo’s aankomen, maar ook in het werken aan mijzelf om mijn doelen te behalen. Met sporten en een dieet met maaltijdvervangende producten. Ik weet dus als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en altijd maar die strijd te voeren met de koelkast, de kledingkast en de weegschaal.

Voor mij begon het toen mijn vrouw een dieet wilde volgen. Ik ben destijds uit solidariteit (en omdat ik dus ook wel wat af mocht vallen) met haar mee gaan doen. Zo ben ik enthousiast geworden voor deze manier van afslanken. Zowel mijn vrouw als ik, verkregen mooie resultaten en hebben er totaal geen moeite mee gehad. De producten zijn erg smaakvol en dieet is makkelijk vol te houden.

Ik was al 20 jaar onderofficier bij de Landmacht. Mede door dat werk was ik altijd wel veel met sport, voeding en de uitwerking op het menselijke lichaam bezig. Daarnaast is als leidinggevende en opleider binnen defensie, coaching ook altijd mijn vak geweest. Nadat ik reeds diverse cursussen en opleidingen op het gebied van sport en voeding had gedaan binnen defensie, ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan doen. Ik vond dit voor mijzelf niet voldoende aan kennis bieden en heb ik de keuze gemaakt om nog een stap verder te gaan en de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek gaan volgen. In begin 2021 ben ik gestart met het opleidingstraject tot Orthomoleculair Voeding en Suppletie Adviseur en Therapeut bij Stichting Ortho Health Foundation.

Nu is het mijn beurt om anderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen met diegenen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf. Misschien zijn er medische redenen, heb je jezelf iets teveel laten gaan of staat er een belangrijk event op de agenda over een paar maanden. Wat jouw doel ook is, daar komen wij samen wel uit.

Vanuit onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad, begeleid ik je discreet en passend bij jouw wensen. Ik ben altijd eerlijk en straight to the point, maar ik ben er niet om jou een slecht gevoel te geven. Het is jouw dieet en ik pas mij daar op aan.