Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

Hello, is it me you’re looking for…

Alles over Arjen

coach-arjen

Hoi, ik ben Arjen

Ik ben zelf ook een ervaringsdeskundige als het gaat om slecht eten, makkelijk aankomen in gewicht en onverklaarbare gezondheidsklachten. Ik weet dus als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en altijd maar die strijd te voeren met de koelkast, de kledingkast en de weegschaal. Ik heb mijn weg gevonden in het werken aan mijzelf en weer grip te krijgen op mijn gezondheid. Daar wil ik jou ook bij helpen.

Voor mij begon het toen mijn vrouw een dieet wilde volgen. Ik ben destijds uit solidariteit (en omdat ik zelf ook wel wat af mocht vallen) met haar mee gaan doen. Zo ben ik enthousiast geworden voor deze manier van afslanken. Zowel mijn vrouw als ik verkregen mooie resultaten en hebben er totaal geen moeite mee gehad. De producten zijn erg smaakvol en het dieet is makkelijk vol te houden. Ik hoefde er niet te veel bij na te denken en kon mijn focus houden bij het werken aan mijn nieuwe leefstijl.

Ik was al 20 jaar onderofficier bij de Landmacht. Mede door dat werk was ik altijd veel bezig met sport, voeding en de uitwerking op het menselijke lichaam. Daarnaast was coaching als leidinggevende en opleider binnen defensie ook altijd mijn vak geweest. Nadat ik al diverse cursussen en opleidingen op het gebied van sport en voeding had gedaan binnen defensie, ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan doen. Ik vond dit voor mijzelf niet voldoende aan kennis bieden en heb ik de keuze gemaakt om nog een stap verder te gaan en de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek te volgen. Eind 2022 heb ik mijn opleidingstraject tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut bij Stichting Ortho Health Foundation afgerond en ben ik mij gaan specialiseren in darmtherapieën en DNA-onderzoeken.

Nu is het mijn beurt om anderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen met diegenen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf. Misschien zijn er medische redenen, heb je jezelf iets te veel laten gaan of wil je gewoon gezonder leven. Ik ben er om je te helpen.

 

Voor en na Arjen