Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven

voor en na foto Vivian
coach-vivian

Hallo, ik ben Vivian.

Ook ik ben een ervaringsdeskundige als het gaat om het diëten met maaltijdvervangende producten. Ik ben iemand die altijd een erg verkeerde verstandhouding met eten heeft gehad. Ik sloeg soms maaltijden over, dan at ik weer laat en te veel, of kreeg ik weer spijt dat ik had gezondigd. Noem het maar op. Eten en ik zijn in ieder geval nooit echt vrienden geweest. Tot een moment dat ik besloot dat het genoeg was. Ik was het zat, ik voelde mij niet goed in mijn vel zitten en merkte dat ik last van mijn gewrichten kreeg. Mijn lichaam gaf gewoon duidelijk aan dat ik te veel woog.

Wij woonden nog maar net in Lelystad en kwamen uit Almere. Zo kwam ik bij Debby Oudakker van Feelgoodpoint in Almere. Zij was toen mijn aangewezen coach en mede door haar ben ik uiteindelijk 21 kilo afgevallen met behulp van een maaltijdvervangend dieet. Voor iemand zoals ik, is dit het perfect dieet geweest. Ik heb een drukke baan en het laatste wat ik wilde is calorieën staan tellen in een supermarkt. Nu was het mega eenvoudig. Ik kreeg vier vaste maaltijden en deze waren super makkelijk klaar te maken. Ging ik voor mijn werk op pad, gooide ik een reep in mijn tas.

Mijn man wilde altijd zelf al een keer de stap nemen om gewichtsconsulent te worden. Na onze verhuizing naar Lelystad hadden wij een woning waar een praktijkruimte gemaakt kon worden en kregen wij de mogelijkheid om onze praktijk in Lelystad te openen.

In 2019 heb ik zelf de cursus tot afslank coach gevolgd en ben ik ook deels werkzaam als coach. Ik werk fulltime als HR (personeelszaken), zodoende werk ik alleen maar parttime in de praktijk. Binnen UPDATE YOURSELF doe ik naast een deel van de marketing en vertegenwoordiging e.d. ook de ondersteunende kant van de praktijk, maar sinds kort, in drukke tijden ook het contact met de klanten als zijnde coach en ervaringsdeskundige.

Het grootste deel van de coaching en begeleiding neemt mijn man voor zijn rekening, hij heeft daar de ervaring en opleidingen voor, maar ik help waar het kan en waar het nodig is.