Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

Hello, is it me you’re looking for…

Alles over vivian

coach-vivian

Hallo, ik ben Vivian

Ik ben ook een ervaringsdeskundige als het gaat om diëten met maaltijdvervangende producten. Ik heb altijd een verkeerde verstandhouding met eten gehad. Ik sloeg soms maaltijden over, at dan weer laat en te veel, of kreeg spijt dat ik had gezondigd. Eten en ik zijn nooit echt vrienden geweest. Totdat ik besloot dat het genoeg was. Ik was het zat, voelde me niet goed in mijn vel zitten en merkte dat ik last van mijn gewrichten kreeg. Mijn lichaam gaf duidelijk aan dat ik te veel woog.

We woonden nog maar net in Lelystad en kwamen uit Almere. In Almere heb ik zelf een traject gevolgd bij een coach. Voor iemand zoals ik was dit het perfecte dieet. Ik heb een drukke baan en het laatste wat ik wilde is calorieën tellen in een supermarkt. Nu was het mega eenvoudig. Ik kreeg vier vaste maaltijden en deze waren super makkelijk klaar te maken. Als ik voor mijn werk op pad ging, gooide ik een reep in mijn tas.

Mijn man wilde altijd al de stap nemen om gewichtsconsulent te worden. Na onze verhuizing naar Lelystad hadden we een woning waar een praktijkruimte gemaakt kon worden en kregen we de mogelijkheid om onze praktijk in Lelystad te openen.

In 2019 heb ik zelf de cursus tot afslankcoach gevolgd en ben ik ook deels werkzaam als coach. Ik werk fulltime als Executive Assistent en Facility Manager, dus werk ik alleen parttime in de praktijk. Binnen UPDATE YOURSELF doe ik naast een deel van de marketing en vertegenwoordiging ook de ondersteunende kant van de praktijk. Sinds kort, in drukke tijden, heb ik ook contact met klanten als Coach Nutrition coach en ervaringsdeskundige.

Mijn man neemt het grootste deel van de coaching en begeleiding voor zijn rekening. Hij is therapeut en heeft daar de ervaring en opleidingen voor. Ik help waar ik kan.