Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven

Afvallen doe je bij UPDATE YOURSELF

Snel, efficiënt, maar vooral ook gezond afvallen in Lelystad

8 Weken Power Challenge wordt 10 Weken Zomersprint!

Je komt op deze pagina en denkt, hè verdorie, gemist!

Wij zijn inderdaad op 26 april begonnen met de power challenge voor de zomer 2021, maar wij bieden het programma nog steeds aan, maar dan in een iets aangepaste versie. Verderop deze pagina lees je hoe dat eruit ziet.

Zie jij het al voor je? Iedereen die je complimenten geeft : “Jeetje, wat zie jij er fantastisch uit!”, maar nog beter, jij op pad voor nieuwe outfits en in de winkel merken dat alles past en het staat ook nog eens leuk. Die spiegel en de weegschaal zullen dit jaar jouw vrienden zijn. Zomer 2021 zal er voor jou anders uitzien. Lekker in je vel!

Snel afvallen en ook nog eens de juiste kennis en coaching krijgen om de kilo’s eraf te houden.

Iedereen kan wel wat hulp gebruiken om deze doelstellingen te behalen. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat jij alle kennis en kunde in huis hebt om dit te realiseren. Dat fixen wij samen in 10 weken ( 5 weken afslanken en 5 weken opbouwen).

Meer over het programma lees je hieronder.

Coach Nutrition logo
8 weken power challenge

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

Het nieuwe 10 weken plan

10 weken lang met ons samen werken aan een gezondere levensstijl terwijl je ondertussen met het dieet van Coach Nutrition op gewicht komt.

4 weken even knallen en daarna in 6 weken opbouwen naar een gezond leef en voedingspatroon. Echt afvallen doe je in de eerste 5 weken. Het programma is geschikt tot maximaal 8 tot 10 kilogram gewichtsverlies. Alles meer is natuurlijk mooi meegenomen, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Dat wil niet zeggen dat als je meer dan 10 kilo wilt verliezen wij je niet kunnen helpen. Zeer zeker wel, maar dan volg je een ander programma.

Je krijgt van ons tijdens de wekelijkse begeleiding alle kennis over voeding en leefstijl aanpassingen om na het dieet lekker te kunnen genieten en toch op gewicht te blijven. Ook het op gewicht blijven, helpen we je natuurlijk bij.

Eerste 3 weken een programma volledig op Coach Nutrition producten en een combinatie van groenten en eiwitbron e.d. op basis van 900 kcal.

4e week 1000 kcal waarbij we een de “normale voeding” verder gaan uitbreiden.

5e week verder opbouwen naar 1250 kcal

6e & 7e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1400 kcal

8e t/m 10e week afbouwen van producten en opbouwen “normale voeding” 1600 kcal

Na de 10e week 1800 kcal en daarna geven we je alle tips en tools om zelf op te bouwen als dat voor jouw lichaam samenstelling in combinatie met energieverbruik nodig is terwijl je lekker geniet van een diner, een glaasje wijn enz.

In dit programma zit 1 gratis nacontrole afspraak. Daarna bieden we diverse mogelijkheden voor meer nacontrole zodat je ook op gewicht blijft.

Voor wie: Voor iedereen die in 10 weken een compleet programma wil doorlopen, om maximaal 7 tot 10 kilo te verliezen. Eigenlijk ben je maar 4 tot 5 weken echt streng bezig met afslanken en daarna ga je al weer “normaal” eten.

Wat: Een compleet Coach Nutrition dieet programma, bestaande uit maaltijdvervangende voeding gecombineerd met groente, vlees, vis of andere eiwitbron.

Voor welk resultaat: Mannen 9 kilo en vrouwen 7 kilo.

Hoe: Je komt bij ons op intake en neemt de producten mee om te kunnen starten. Wekelijks wordt je bij ons op de praktijk begeleid en die begeleiding zit inbegrepen bij de afname van jouw weekproducten. Ook krijg je beweegadviezen mee om het programma te ondersteunen. Het programma is minder uitgebreid als de normale programma’s die wij standaard doorlopen.

Je betaalt eenmalig €30,- voor de intake en daarna alleen voor de producten. Alle verdere begeleiding binnen het 10 weken programma is inbegrepen bij de afname van een compleet weekmenu aan producten.

Hop, waar wacht je op? Meld je aan via onze website. Geef wel gelijk even aan dat het om de 10 Weken Zomersprint gaat.

Coach Nutrition logo
N

8 weken inbegrepen begeleiding

N

Je krijgt alle kennis over voeding

N

Ondertussen afvallen met het lekkere Coach Nutrition dieet

N

Geen jo-jo toestanden

N

Wekelijks wegen en alle support die je nodig hebt

N

Ook nacontrole zit er bij in

N

Stralend voor de dag!

Deze toppers gingen jou voor bij ons, bij Update Yourself

voor en na E
voor en na Klaas
voor en na Patricia
voor en na M
voor en na Susanne
voor en na Reni
voor en na Marilée
voor en na MM
voor en na Michiel
voor en na Michiel
voor en na foto client
voor en na foto jacqueline
Voor en na R
voor en na Remko
voor en na foto client
Voor en na foto van Scarlett
Voor en na Sadmira

Jouw succesverhaal ook hier?

Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
powered by Google
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding,... hoe het afval-proces werkt, wat er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees meer
Gea Hofman
Gea Hofman
10:32 13 Nov 20
Ik ben olv Arjen enorm afgevallen (25 KG). Door de begeleiding elke week was het goed vol te houden. Arjen is... professioneel en neemt de tijd voor je.lees meer
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook... willen! De producten van Coach Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees meer
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth Van Schijndel
Liesbeth Van Schijndel
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij... o.a. Arjan heb ik mijn doelen bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees meer
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn... streefgewicht en kon ik met opbouwen beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees meer
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away... zijn aan te raden ( erg lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees meer
Judith Tempelman
Judith Tempelman
12:06 06 Jan 19
Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach. Dat alles zorgt ervoor dat het goed vol te houden is en het... streven naar een goede leefstijl steeds aannemelijker wordt. Ik ben er bijna.lees meer
Brigitte Ligt
Brigitte Ligt
19:18 30 Aug 18
Goede begeleiding van een top coach!
Rossi Drone Shots
Rossi Drone Shots
18:01 04 Apr 18
Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt. Nu een maand bezig en al 11,5 kilo... kwijt.En we gaan nog lekker door samen💪🏻👊🏻lees meer
Volgende beoordelingen
js_loader

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

10 + 11 =

Update Yourself Lelystad

Diemenstraat 2
8244 EN  Lelystad

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Dronten

Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Almere

De Binderij 72
1321 EK Almere

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Praktijk locatie Almere:

De Binderij 72

1321 EK  Almere

Praktijk locatie Almere

Praktijk locatie Dronten:

Het Spectrum 1a

8254 AJ  Dronten

Praktijk locatie Dronten

Praktijk locatie Lelystad:

Diemenstraat 2

8244 EN  Lelystad

Praktijk locatie Lelystad