Home » Nieuws » Bloedtesten nu ook via ons
persoon die bloed laat prikken

Het is vanaf vandaag mogelijk voor cliënten om via ons bloedonderzoeken aan te vragen en uit te laten voeren. Dit zal vaak naar aanleiding van een advies vanuit ons zijn, maar indien het binnen ons werkveld en kennisgebied ligt, kan dat ook op eigen verzoek.

Wij werken hiervoor samen met mijnlabtest.nl die deze testen verzorgt. Mocht je het niet prettig vinden om testen via de huisarts aan te vragen of je krijgt niet datgene aan testen wat je graag zou willen, bestaat er de mogelijkheid om tegen betaling de testen via ons aan te vragen. Wij zullen hier dan zorg voor dragen.

Wij vragen ze voor je aan, je rekent bij ons af voor de testen en zodra wij de testset hebben ontvangen, helpen we jou met het doen van de test. We doen het namelijk heel makkelijk via een vingerprik en daarom hoef je niet naar een prikpost met die vervelende naalden. Als er afwijkende waarden uit komen die wij kunnen ondervangen met voeding en suppletie passen we het programma daar op aan. Voor alle afwijkingen die medische aandacht vragen, verwijzen we dan door naar de huisarts. Wij verdienen hier overigens niet aan, want het is ter ondersteuning van jouw traject. De enige kosten bij ons zijn de consultkosten bij het bespreken van de resultaten (indien buiten het reguliere programma).

Via de huisarts aanvragen kan uiteraard nog steeds en is in de meeste gevallen wel goedkoper, omdat dit vergoedt wordt door de verzekering. Sommige mensen vinden echter de gang naar de huisarts minder prettig. Dit staat je natuurlijk altijd vrij en blijft ter eigen afweging.

Wil je hier meer informatie over, dan kun je met deze vragen bij de coach terecht.