Bloedtesten nu ook via ons

door | nov 10, 2020

Home » Nieuws » Bloedtesten nu ook via ons
vingerprik

Het is vanaf vandaag mogelijk voor cliënten om via ons bloedonderzoeken aan te vragen en uit te laten voeren. Dit zal vaak naar aanleiding van een advies vanuit ons zijn, maar indien het binnen ons werkveld en kennisgebied ligt, kan dat ook op eigen verzoek.

Wij werken hiervoor samen met mijnlabtest.nl die deze testen verzorgt. Mocht je het niet prettig vinden om testen via de huisarts aan te vragen of je krijgt niet datgene aan testen wat je graag zou willen, bestaat er de mogelijkheid om tegen betaling de testen via ons aan te vragen. Wij zullen hier dan zorg voor dragen.

Wij vragen ze voor je aan, je rekent bij ons af voor de testen en zodra wij de testset hebben ontvangen, helpen we jou met het afnemen van de test. We doen het namelijk heel makkelijk via een vingerprik en daarom hoef je niet naar een prikpost met die vervelende naalden. Als er afwijkende waarden uit komen die wij kunnen ondervangen met voeding en suppletie passen we het programma daar op aan. Voor alle afwijkingen die medische aandacht vragen, verwijzen we dan door naar de huisarts. Voor het afnemen en het bespreken van de resultaten betaal je bij ons de standaard consultkosten. Als je al in een traject zit, doen we dit tijdens de reguliere afspraken.

Wil je hier meer informatie over, dan kun je met deze vragen bij de coach terecht.

Mijnlabtest biedt bloedtesten, speekseltesten, urinetesten, microbioomtesten en DNA testen.