Nieuwe producten in het assortiment

door | nov 5, 2020

Home » Nieuws » Nieuwe producten in het assortiment
maaltijdvervangende sauzen coach nutrition

We hebben weer nieuwe producten in het assortiment!

Deze keer is de Coach Nutrition lijn aangevuld met maaltijdvervangende warme sauzen.

Deze hebben we in 3 smaken: rode pastasaus, pindasaus en carbonarasaus. De sauzen hebben dezelfde goede eigenschappen als de overige maaltijdvervangende producten, maar door deze sauzen kun je toch wat meer genieten van “normaal” avondeten en wat groenten of soms zelf vlees of vis toevoegen. Dat is wel net zo fijn als je met het gezin mee eet.

We hebben het programma ook aangepast en zo kun je afwisselend wat meer variëren.

In de voorbeelden hieronder zie je wat er bijvoorbeeld mogelijk is. Er komen nog veel meer mogelijkheden en variaties, maar dit geeft even een goed idee.

De eerste is de carbonarasaus.

maaltijdvervangende sauzen coach nutrition

Hier heb ik gebruik gemaakt van de heerlijke warm gerookte zalm van Baarssen in het Lelycenter. Als groeten heb ik de groene mini asperges gebruikt en bimi’s (kruising broccoli en Chinese kool). De groenten heb ik hoog in de oven gegrild terwijl de zalm iets lager in de over lekker opgewarmd wordt. De saus er daarna overheen en klaar.

De tweede is de rode pastasaus.

maaltijdvervangende sauzen coach nutrition

Hier heb ik het simpel gehouden en enkel gebruik gemaakt van courgetti, wat knoflook, oregano en peterselie en klaar. Ook hier kun je natuurlijk eindeloos mee combineren.

De derde variant is de pindasaus.

maaltijdvervangende sauzen coach nutrition

Deze is ook echt heel erg lekker. In het voorbeeld heb ik gebruik gemaakt van gele wortel nasi en taugé, maar wil je het iets minder in koolhydraten dan vervang je de gele wortel nasi door bloemkoolrijst. Door de groenten nu iets minder te doen, kon er een stukje kipsaté bij. Wel zo lekker. In het voorbeeld zie je 2 stokjes, maar dat kon omdat ik de saus met Vivian heb gedeeld voor het testen. Het is wel goed om in gedachten te houden dat als jij op dieet bent en je de saus deelt, wat natuurlijk best kan, dat het wel jouw voorziening is van voedingswaarde.

Ook hoeft de saus natuurlijk niet op, dus hoe lekker het ook is, leeglikken hoeft nou ook weer niet!

We hebben ook 2 smaken bouillons erbij, voor de hartige trek tussendoor.