Afvallen bij Update Yourself in Almere, Dronten en Lelystad

Afvallen en een gezond gewicht bereiken, een onmogelijke droom? Onzin, niet bij ons!

Verlang jij ook naar…

In de spiegel te kunnen kijken en blij te zijn met wie jij bent en hoe jij eruitziet?

Je favoriete kleding weer aan te kunnen; dat je kleding ook weer echt lekker zit; dat je een winkel binnen stapt om maatje 40 of misschien zelfs kleiner te proberen?

Dat jij je weer lekker voelt en zonder gêne in je badkleding?

Een sportschool binnenstappen, zonder het gevoel te hebben dat iedereen naar je kijkt?

Een vol terras oplopen met het gevoel dat iedereen je mag zien?

Activiteiten weer mee te durven en kunnen doen?

Gewoon weer echt gezond en fit te voelen en trots op jezelf te zijn, omdat je weet dat je goed bezig bent!

Wij bij Update Yourself helpen jou deze doelen te behalen. Dit is wat wij doen en waar wij goed in zijn (en Ja, dit lukt jou ook!).

De Coaches van UPDATE YOURSELF
Praktijken Almere Dronten Lelystad

Waarom kiezen voor Update Yourself?

Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach. Dat alles zorgt ervoor dat het goed vol te houden is en het streven naar een goede leefstijl steeds aannemelijker wordt. Ik ben er bijna.

Judith

Wij zijn Update Yourself

Professional Food Coaches

Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven.

Wij zijn Arjen en Vivian van Update Yourself. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt. We weten allebei hoe lastig afvallen kan zijn. Beide zijn we onze extra kilo’s kwijtgeraakt met een combinatie van maaltijdvervangende producten, veranderen van leefstijl en gezonde voeding.

Het is niet alleen een kwestie van anders eten, maar ook anders leven.

Dat laatste is nou net het moeilijkste. En daar zijn wij voor

Wij zijn jouw stok achter de deur, je motivatie als het tegenzit en je rots in de branding als je een terugval hebt. Samen met jou gaan we tot het uiterste om jouw droomgewicht te bereiken.

Ook nadat je dat streefgewicht hebt behaald laten we je niet in de steek en zorgen we nog (enkele) maanden dat je niet terugvalt.

 

alle praktijklocaties

Maatwerk

Samen bepalen we je streefgewicht. Iedere week plannen we een weegmoment en krijg je de nieuwe Coach Nutrition producten mee. In de avond kun je dit ook nog combineren met groente en soms een stukje vlees of vis als je wilt, maar het kan ook zonder.

Traject

Optimale begeleiding is van groot belang. Hoe voel je je? Hoe hou je het vol? Gaat het wel eens mis en hoe komt dat? Zo kunnen we er echt voor zorgen dat jij je doel behaalt en het is ook gewoon een stok achter de deur.

Resultaat

Door de intensieve begeleiding voor- en na het traject zorgen we dat je ook echt op gewicht blijft. Geen JoJo effect, maar een prachtig lichaam waar je trots op mag zijn.  Langdurig op controle blijven kan ook.

Afvallen en op gewicht blijven onder onze begeleiding en met de Coach Nutrition producten? We hebben zelfs een app om het makkelijk te maken.

Coach Nutrition App

Probeer de app gerust uit.

Download in app store

Download in play store

 

Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪

Michiel

De afgelopen jaren kwam ik steeds meer aan en na de zwangerschappen van mijn kinderen vond ik het mooi geweest en heeft Arjen Fingerhut mij geholpen met afvallen. Na 6 maanden zat ik op mijn streefgewicht en momenteel ben ik bezig met het afbouwprogramma en een gezonder voedingspatroon ontwikkelen. Het afvallen zelf viel mij alles mee. De uitdaging zit ‘m met name om na het afvallen op gewicht te blijven. Ook hier helpt Arjen bij. Arjen neemt echt de tijd voor je, geeft goede tips en biedt advies op maat. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Heel erg bedankt! Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe ik!

Rosalien

De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten zijn aan te raden ( erg lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!

Jokiro

Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.

Jacqueline

nutritionist-13

Dus…Wil jij gezond én verantwoord snel afvallen?

Afvallen én op gewicht blijven

Het kan met Update Yourself. Wacht niet nog langer. Gun jezelf dat gewicht waar je van droomt…

Jij Wilt:

 • Afvallen, maar wel lekker en afwisselend eten
 • Na je dieet geen jojo effect
 • Geen uren in de keuken staan om dubbele maaltijden te bereiden
 • Hulp en ondersteuning wanneer je het moeilijk hebt
 • Geen geld weggooien aan iets wat toch niet blijkt te werken
 • Begeleiding van mensen die echt de juiste kennis in huis hebben

Dan is Update Yourself perfect voor jou.

 

Diëten met Update Yourself in Dronten is een compleet programma inclusief begeleiding (We zitten naast Dronten ook in Almere en Lelystad).

Samen met ons breng jij je ultieme doel in kaart én zorgen we samen dat jij dat gaat behalen.

Heb je het moeilijk? Dan staan we altijd voor je klaar om je direct te steunen. Je hoeft het niet alleen te doen…

 

Ben jij klaar voor de zomer?

Zit jij al lekker in je vel?

Ook als er medische bijzonderheden zijn of er leefstijlfactoren meespelen, waardoor jij denkt dat het voor jou niet mogelijk zal zijn, vraag ik je toch contact op te nemen. Samen kijken we dan of het haalbaar is en welke weg we moeten bewandelen. Ik heb in de jaren geleerd dat die weg er altijd is. Heb je een brandende vraag of wil je gewoon wat meer informatie? Laat het mij weten.

Arjen Fingerhut

Orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige en gewichtscoach, Update Yourself

deel van het assortiment

Afvallen met Update Yourself?

Tip: De aanmelding is natuurlijk altijd vrijblijvend. Wil je iets weten over ons, onze werkwijze, het traject of misschien heb je wel een algemene vraag over voeding of leefstijl. Vraag het ons gerust.

Bij het invullen van het formulier ga je akkoord met het verwerken van jouw persoonsgegevens voor onze praktijk. Uiteraard gaan wij hier uiterst zorgvuldig mee om en worden deze gegevens nooit door verstrekt.

Start vandaag nog met je nieuwe leven. Vraag direct een Intake aan

We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op om de intake afspraak met je in te plannen, zodat je snel kunt beginnen met afvallen…


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. We bespreken eerst alles telefonisch met je.

  Frequently Asked Questions

  De meest gestelde vragen op een rijtje

  Wat kost afvallen bij Update Yourself?

  De investering die jij in jezelf doet is eigenlijk al onbetaalbaar. Met de hulp die je daar van ons bij krijgt en daarbij de maaltijden zit je gemiddeld over het hele traject berekend rond de €58,- per week en later in het traject loopt dat af tot €0,- want dan zijn er de gratis nacontrole afspraken. Daarvoor krijg je:

  • Volledig weekmenu met producten
  • Consulten wekelijks op de praktijk
  • 24/7 ondersteuning, via mail, app, telefoon
  • 3 gratis nacontrole afspraken
  • Eindelijk een te behalen resultaat, want dat is wat wij bieden

  Je hebt dus verder geen andere kosten en hoeft ook bijna geen andere boodschappen voor jezelf te halen.

  Veel van onze cliënten houden daardoor juist geld over aan het einde van de maand , omdat ze geen dure etentjes, snacks en andere uitgaven hebben. Bovenstaande is een voorbeeld aan de hand van ons hoofdprogramma, maar maatwerk is mogelijk.

  Hier kun je meer lezen over de kosten.

   

  Wat gebeurt er als ik een terugval krijg?

  Wanneer je terugvalt of dreigt terug te vallen in je oude gewoontes dan zijn wij er als coaches natuurlijk om je te helpen. Het grote voordeel van dit dieet is dat je het niet alleen doet. Wij steunen je in moeilijke tijden en zorgen voor een schouderklopje als het goed gaat. 

  Welke producten zijn er allemaal?

  Ben je bang dat je niets lekker vindt? Wees gerust, Coach Nutrition heeft een zeer divers assortiment met:

   

  1. Shakes
  2. Repen
  3. Kant & Klare shakes
  4. Ontbijt shakes
  5. Havermout
  6. Warme maaltijden
  7. Bouillon
  8. Mix en Drink voor in het water
  9. Soepen
  Ik wil maar een paar kilo kwijt, kan dat ook?

  Jazeker! Ook voor een paar kilo kun je goed bij ons terecht. Zo komen er ook veel mensen alleen na de vakantie even langs om de overtollige vakantiekilo's er weer af te halen.

   Kan ik ook bij jullie terecht als ik alleen voedingsadvies wil om gezonder te leven?

   Ook dat is mogelijk. Wij zijn deskundig opgeleid om ook zulke adviezen te kunnen geven. Wij werken conform de meest recente richtlijnen van de gezondheidsraad en conform de laatste evidence-based practice. 

   Hoe voorkomen jullie het "jojo"effect

   Doordat je bij ons begeleiding krijgt kunnen we er samen met jou voor zorgen dat je niet terugvalt nadat jij jouw streefgewicht hebt behaald.

   Je krijgt bij ons standaard nog 3 gratis weegmomenten nadat het traject is afgerond. Heb je behoefte aan extra begeleiding na die periode dan is dat ook geen enkel probleem. We maken dan samen met jou een plan op maat dat echt werkt.

   Veel clienten komen nog 1x per maand terug om zo ervoor te zorgen dat ze op gewicht blijven.

   Moet ik iedere week lansgkomen?

   Voor het wekelijkse weegmoment kom je langs in onze praktijk in Almere, Dronten of Lelystad. We bespreken dan hoe de afgelopen week voor jou is gegaan en je krijgt meteen je nieuwe weekmenu mee naar huis. Vind je het prettiger om één keer in de twee weken te komen dan kan dat ook.

   Hoe lang duurt afvallen met jullie programma?

   Dat is voor iedere persoon verschillend. We zorgen altijd dat we een werkbaar termijn aanhouden. Verantwoord afvallen en zorgen dat je op gewicht blijft is onze prioriteit.

   Mag ik er ook bij sporten?

   Dat mag. Sporten hoeft niet bij dit dieet, maar bewegen is natuurlijk erg gezond en dit raden wij ook aan. Hier kunnen wij ook het juiste bewegingsadvies in geven. De eerste 2 weken raden we je aan om het even rustig aan te doen.

   Kan ik ook bij jullie terecht als ik geen producten wil gebruiken?

   Die mogelijkheid bestaat zeker. Wij kunnen je volledig begeleiden op basis van voedings- en dieetadvies. Je betaalt dan bij ons op consultbasis.

   Wij bieden naast het traject met maaltijdvervangende producten en gezonde voeding ook programma’s aan op basis van alleen voedingsadvies. Als het wel te maken heeft met een aanzienlijk overgewicht, raden we echt aan om voor het Coach Nutrition traject te gaan.

   In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen.

   De producten zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis).

   Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.

   Marion

   Onze klanten in Lelystad zeggen…

   Update Yourself
   5.0
   Gebaseerd op 11 beoordelingen
   powered by Google
   S SS
   S SS
   20:26 28 May 22
   Arjen is erg gedreven en heeft erg veel kennis van zaken. Hij heeft mij goed geholpen!
   Ilona W.
   Ilona W.
   13:59 10 Jan 21
   Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding, hoe het afval-proces werkt, wat... er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees verder
   Jacqueline van Leeuwen
   Jacqueline van Leeuwen
   06:48 20 Oct 20
   Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach... Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees verder
   Marilée Veldman
   Marilée Veldman
   13:30 24 Jul 20
   Zeer tevreden over !
   Liesbeth
   Liesbeth
   14:46 24 Apr 20
   Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
   Michiel Jansen
   Michiel Jansen
   06:49 14 Sep 19
   Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen... bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees verder
   Marion Van Callandt
   Marion Van Callandt
   12:29 22 Aug 19
   In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen... beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees verder
   Jokiro Beautyandmore
   Jokiro Beautyandmore
   18:04 19 Feb 19
   De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away zijn aan te raden ( erg... lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees verder
   Bekijk alle beoordelingen
   js_loader

   Wat maakt onze producten nou zo uniek?

   veel eiwitten

   Bomvol proteine

   Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in ons lichaam, maar het toevoegen van voldoende eiwitten in dieetproducten is ook belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven een langer vol gevoel.

   vezelrijk

   vol met vezels

   Wist je dat je per dag zo’n 30 tot 40 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten bij Update Yourself, krijg jij voldoende vezels binnen!

   minder tot geen suikers

   minder tot geen toegevoegde suikers

   De producten bevatten heel weinig koolhydraten in vergelijking met andere dieet merken en sommige producten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers.

   glutenvrij

   glutenvrij

   De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.

   100% natuurlijk

   Geen kunstmatige toevoegingen

   In onze producten worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.

   collageen

   met natuurlijke collageen

   De meeste dames die veel bezig zijn met huid en haar kennen de voordelen van collageen al. Het is bewezen goed tegen huidveroudering, versteviging van spieren en het bevorderd gezonde gewrichten.

   lacto vegetarisch

   lacto-vegetarisch en halal

   De meeste producten bevatten geen dierlijke producten, m.u.v. viscollageen en alleen de repen bevatten een rundercollageen. Daarnaast zijn de producten halal verwerkt.

   lekker

   Gewoon ontzettend lekker!

   Fijne aroma’s, niet te zoet, een mooie consistentie en een prettig mondgevoel. 

   LEEF SLIM, EET SLIM, BLIJF SLIM.

   coach nutrition meerdere producten

   Deze pagina is een samenvatting van de informatie over onze diensten. Ben je nog niet overtuigd en wil je liever nog even rondkijken op onze reguliere website, dan kan dat via de onderstaande knop. Ook als je op zoek bent naar een orthomoleculair behandeltraject.

   Neem vandaag nog contact op!

   Heb je vragen of twijfel je nog
   of dit het juiste traject voor
   jou is om af te vallen?

   Bel of mail ons, zodat we je kunnen helpen…

   Bel of app ons

   0320 417025
   06 51 51 03 09

   Kom langs

   Je vindt ons in Almere, Dronten en Lelystad