Afvallen verandert niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw leven

Zet persoonlijk ontwikkelbudgetten in ten behoeve van vitaliteit!

Wij twijfelen er niet aan, ook u wilt graag aan het hoofd staan van een bedrijf met fitte, energieke werknemers die zelden verzuimen. Wist u dat u hier zelf invloed op uit kunt oefenen? Door ervoor te zorgen dat uw werknemers gezonder worden, vergroot u de vitaliteit van uw bedrijf.

Meer dan de helft van alle volwassenen heeft matig tot ernstig overgewicht. Dit resulteert veelal tot welvaartsziekten als diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. 16% van alle Nederlanders had in 2018 zelfs te maken met (morbide) obesitas en dit aantal groeit snel. Dit vergoot de kans op langdurige uitval bij u in het bedrijf. Ook de algehele weerstand van mensen met overgewicht gaat omlaag, waardoor men meer vatbaar is voor griep en ander kortdurend verzuim.

Deze soorten van ziekteverzuim leiden niet alleen tot een enorme stijging aan arbeidskosten, maar ook het welzijnsgevoel van het personeel daalt. Steeds meer bedrijven zorgen nu echter voor het welzijn van het personeel door middel van persoonlijke ontwikkel budgetten.

De oplossing voor gezondere werknemers

Wij kunnen u helpen bij de afslank wensen die uw personeel heeft. Door ons open te stellen voor B2B, waarbij wij uw werknemer kunnen begeleiden naar een gezond gewicht binnen afzienbare tijd. Wij helpen uw werknemer naar een gezondere levensstijl en helpen uw bedrijf daarmee het verzuim terug te dringen. Een echte win-win situatie!

Nadelen en ongemakken van overgewicht

Wilt u uw werknemers de ruimte bieden, het persoonlijk ontwikkelbudget te besteden bij ons?

Bent u een werknemer met een persoonlijk ontwikkelbudget en wilt u graag dat uw werkgever, u dit ook aan kan bieden, verwijs deze dan naar onze website.