Snel, maar vooral ook gezond afvallen in Almere, Dronten en Lelystad

Zet persoonlijk ontwikkelbudgetten in ten behoeve van vitaliteit!

Wij twijfelen er niet aan, ook u wilt graag aan het hoofd staan van een bedrijf met fitte, energieke werknemers die zelden verzuimen. Wist u dat u hier zelf invloed op uit kunt oefenen? Door ervoor te zorgen dat uw werknemers gezonder worden, vergroot u de vitaliteit van uw bedrijf.

Wij kunnen hulp bieden op diverse vlakken, denk daarbij aan hulp voor uw medewerker bij burn-out of surmenage en overig stress gerelateerde klachten als ook hulp op het gebied van klachten die samen gaan met bijvoorbeeld overgewicht of het Post Covid Syndroom.

Meer dan de helft van alle volwassenen heeft matig tot ernstig overgewicht. Dit resulteert veelal tot welvaartsziekten als diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. 16% van alle Nederlanders had in 2018 zelfs te maken met (morbide) obesitas en dit aantal groeit snel. Dit vergoot de kans op langdurige uitval bij u in het bedrijf. Ook de algehele weerstand van mensen met overgewicht gaat omlaag, waardoor men meer vatbaar is voor griep en ander kortdurend verzuim.

Wat burn-out meldingen betreft ging het in 2019 om bijna twee derde van het totaal aantal gemelde beroepsziekten. Dit soort klachten, zijn vaak langdurig en in sommige gevallen leidt het ook tot langdurig ziekteverzuim. Dit is met de juiste begeleiding ook enorm in te korten en soms zelfs te voorkomen als stress tijdig gesignaleerd wordt en er naargelang ingegrepen wordt.

Bij het post-Covid Syndroom hebben we een programma ontwikkeld die uw medewerker helpt bij het herstel na een Covid besmetting en de vaak langdurig aanhoudende klachten na de ziekte. Hier zijn bijzonder goede resultaten in te boeken en verlichten de klachten en verkorten het verzuim enorm.

Deze soorten van ziekteverzuim leiden niet alleen tot een enorme stijging aan arbeidskosten, maar ook het welzijnsgevoel van het personeel daalt. Steeds meer bedrijven zorgen nu echter voor het welzijn van het personeel door middel van persoonlijke ontwikkel budgetten.

De medewerker wil in de meeste gevallen wel werken aan een oplossing, echter is het vinden van passende hulp en daarnaast het budget vaak een drempel.

De oplossing voor gezondere werknemers

Wij kunnen u helpen bij de wensen die uw personeel heeft bijvoorbeeld bij een gezonde leefstijl, gewicht of het herstellen van een burn-out. Dit doen wij door ons open te stellen voor B2B, waarbij wij uw werknemer binnen afzienbare tijd kunnen begeleiden naar een gezond gewicht of het ondersteunen bij burn-out of surmenage. Wij helpen uw werknemer naar een gezondere levensstijl en helpen uw bedrijf daarmee het verzuim terug te dringen. Een echte win-win situatie!

Nadelen en ongemakken van overgewicht
Beroepsvereniging CAT vergoedbaar
Geschillen

Wilt u uw werknemers de ruimte bieden, het persoonlijk ontwikkelbudget te besteden bij ons?

Bent u een werknemer met een persoonlijk ontwikkelbudget en wilt u graag dat uw werkgever, u dit ook aan kan bieden, verwijs deze dan naar onze website.

lid_van_bkl