Goede voeding is het fundament van echte gezondheid

Voedingsadvies op maat

 

Jouw wensen met betrekking tot eten, vertaald naar een gezond voedingspatroon

Arjen praktijk eigenaar en behandelaar
gratis telefonisch adviesgesprek

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Wel koolhydraten, geen koolhydraten, wel vlees, geen vlees, biologisch, vegetarisch!

Waarschijnlijk heb jij de afgelopen 10.000 maaltijden niet heel veel nagedacht over wat er nou allemaal mee gebeurd in jouw lichaam, tenzij het een keer verkeerd viel of waarschijnlijk tot het moment dat je toch hier terecht bent gekomen. Toch is het onze brandstof, onze bescherming tegen ziekten en een groot onderdeel van ons sociaal leven. Voeding is essentieel voor ons bestaan en meer en meer blijkt uit de vele studies dat gezond eten de basis is om ziekten en kwalen te voorkomen.

 Ik kan jou verder helpen in jouw weg naar een gebalanceerde voeding, gelet op jouw specifieke wensen. Wij doen dit vanuit onze praktijken in Almere, Dronten en Lelystad.

diet and health logo
N

HBO opgeleid voedingsdeskundige

N

Gediplomeerd op gebied van Anatomie, Fysiologie en Voedingsleer

N

100% Goeroe vrij

N

Samen, maar ook zelf aan de slag

N

Voor diverse levensfasen

N

Persoonlijk en op maat gemaakt

medicijnen

Voeding als medicijn

Hoe ik jou help? 100% goeroe vrij!

Ik ben geen goeroe, ik heb geen boeken geschreven en ben geen bekende Nederlander. Ook kan ik niet verschrikkelijk goed koken en tover ik ook niet de meest waanzinnige recepten tevoorschijn.

Ik ben een HBO opgeleid voedingsdeskundige en orthomoleculair specialist met alle kennis en wetenschap over macro’s, micro’s en alles wat voeding met ons lichaam doet en wat wij nodig hebben. Ik volg altijd de meest recente studies en steek daar veel tijd en effort in.

Ik ga samen met jou kijken naar wat jouw wensen met betrekking tot voeding is en dan maken we samen daar een gedegen plan voor op, zonder dat je onder aan de streep essentiële voedingsstoffen tekort komt. 

Ik laat het jou ook zelf ervaren en deels uitzoeken waar nodig. Ik kan alles voorkauwen en als je dat echt wilt doe ik dat natuurlijk, maar je bent er meer bij gebaat dat je zelf ook het één en ander uit kunt zoeken in de toekomst.

 

nutritional information
familie samen eten

Voor wie?

Voor iedereen die er niet zelf uitkomt en wat hulp kan gebruiken:

  • Je wilt koolhydraten beperken, maar wel zeker weten dat je niets te kort komt.
  • Je wilt graag (deels) vegetarisch eten, maar wel zeker weten dat je niets te kort komt.
  • Je wilt vetarm eten om gezondheidsredenen.
  • Je wilt jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap of zo goed mogelijk herstellen na de bevalling (Lactatiefase laten wij over aan de verloskundigen en de kraamzorg).
  • Je wilt meer uit de voeding halen en gezond en bewust leven en zeker weten, dat je nu of later geen problemen krijgt, die je had kunnen voorkomen.
  • Je wilt de alledaagse dingen op de best mogelijke manier doen, zoals sporten, werken en er zijn voor het gezin.
  • Je bent wat ouder en wilt de beste voeding om fit en vitaal te blijven.
  • Je wilt onder begeleiding een dieet volgen als het Fasting Mimicking Diet.

Ik ben geen paramedisch diëtist en deze trajecten zijn niet voor het leren omgaan met allergieën, ziekte, herstel of het leren leven met ziekte in relatie tot voeding. Wij verwijzen je dan altijd door naar de huisarts of diëtist. Wel kunnen we bij bepaalde aandoeningen complementair werken op de reguliere geneeskunde. Kijk daarvoor op onze pagina voor orthomoleculaire begeleiding.

Ook doen wij niets met veganistische voeding, omdat wij hier uit evidence-based practice niet achter staan.

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt."

"Goede begeleiding van een top coach!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

De kosten voor het traject.

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, wat kost dat nou allemaal?

Voor de intake betaal je €74,- en dat is inclusief 1x het verwerken van de gegevens en het opmaken van het advies/schema buiten de consult tijd. Tijdens de intake van een uur, nemen we de wensen door en bespreken we het plan van aanpak en doen we wat basis metingen. Ook niet onbelangrijk de tijd die per cliënt in dit programma gestoken wordt is echt wel uniek te noemen.

Voor het vervolgconsult betaal je €35,- per consult van een half uur.

Er is in een traject als dit vaak wel minimaal 3 vervolgconsulten nodig om alles goed af te kunnen stemmen. Wil je meer controle of vaker even feedback krijgen of geven, ben je natuurlijk welkom om vaker op consult te komen.

 

Aansluiting therapeut
Geschillen
waaier met eten
Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
powered by Google
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding,... hoe het afval-proces werkt, wat er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees meer
Gea Hofman
Gea Hofman
10:32 13 Nov 20
Ik ben olv Arjen enorm afgevallen (25 KG). Door de begeleiding elke week was het goed vol te houden. Arjen is... professioneel en neemt de tijd voor je.lees meer
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook... willen! De producten van Coach Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees meer
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth Van Schijndel
Liesbeth Van Schijndel
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij... o.a. Arjan heb ik mijn doelen bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees meer
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn... streefgewicht en kon ik met opbouwen beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees meer
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away... zijn aan te raden ( erg lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees meer
Judith Tempelman
Judith Tempelman
12:06 06 Jan 19
Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach. Dat alles zorgt ervoor dat het goed vol te houden is en het... streven naar een goede leefstijl steeds aannemelijker wordt. Ik ben er bijna.lees meer
Brigitte Ligt
Brigitte Ligt
19:18 30 Aug 18
Goede begeleiding van een top coach!
Rossi Drone Shots
Rossi Drone Shots
18:01 04 Apr 18
Een top coach die je goed begeleid, motiveert en zorgt dat je verantwoord afvalt. Nu een maand bezig en al 11,5 kilo... kwijt.En we gaan nog lekker door samen💪🏻👊🏻lees meer
Volgende beoordelingen
js_loader

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025

Kwam jij voor de tijdelijke actie?

8 + 5 =

Praktijk locatie Almere:

De Binderij 72

1321 EK  Almere

Praktijk locatie Almere

Praktijk locatie Dronten:

Het Spectrum 1a

8254 AJ  Dronten

Praktijk locatie Dronten

Praktijk locatie Lelystad:

Diemenstraat 2

8244 EN  Lelystad

Praktijk locatie Lelystad

Update Yourself Lelystad

Diemenstraat 2
8244 EN  Lelystad

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Dronten

Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten

info@updateyourself.nl
06 515 103 09

Update Yourself Almere

De Binderij 72
1321 EK Almere

info@updateyourself.nl
06 515 103 09