Goede voeding is het fundament van echte gezondheid

Voedingsadvies en voedingstherapie op maat

 

Jouw wensen met betrekking tot eten, vertaald naar een gezond voedingspatroon

Arjen Fingerhut - behandelaar en praktijk eigenaar - UPDATE YOURSELF
Praktijken Almere Dronten Lelystad

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Wel koolhydraten, geen koolhydraten, wel vlees, geen vlees, biologisch, vegetarisch!

Waarschijnlijk heb jij de afgelopen 10.000 maaltijden niet heel veel nagedacht over wat er nou allemaal mee gebeurd in jouw lichaam, tenzij het een keer verkeerd viel of waarschijnlijk tot het moment dat je toch hier terecht bent gekomen. Toch is het onze brandstof, onze bescherming tegen ziekten en een groot onderdeel van ons sociaal leven. Voeding is essentieel voor ons bestaan en meer en meer blijkt uit de vele studies dat gezond eten de basis is om ziekten en kwalen te voorkomen.

Ik kan jou verder helpen in jouw zoektocht naar een gebalanceerde voeding, gelet op jouw specifieke wensen. Ik doe dit meestal vanuit de praktijken in Almere, Dronten en Lelystad, maar ook online kan ik je begeleiden.

diet and health logo
N

HBO opgeleid voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut

N

Gediplomeerd op gebied van voeding, dietetiek en orthomoleculaire therapie

N

100% Goeroe vrij

N

Samen, maar ook zelf aan de slag

N

Voor diverse levensfasen

N

Persoonlijk en op maat gemaakt

medicijnen

Voeding als medicijn

Hoe ik jou help? 100% goeroe vrij!

Ik ben geen goeroe, ik heb geen boeken geschreven en ben geen bekende Nederlander. Ook kan ik niet verschrikkelijk goed koken en tover ik ook niet de meest waanzinnige recepten tevoorschijn.

Ik ben een HBO opgeleid voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut met alle kennis en wetenschap over macro’s, micro’s en alles wat voeding met ons lichaam doet en wat wij nodig hebben. Ik volg altijd de meest recente studies en steek daar veel tijd en effort in.

Ik ga samen met jou kijken naar wat jouw wensen met betrekking tot voeding is en dan maken we samen daar een gedegen plan voor op, zonder dat je onder aan de streep essentiële voedingsstoffen tekort komt.

Ik laat het jou ook zelf ervaren en deels uitzoeken waar nodig. Ik kan alles voorkauwen en als je dat echt wilt doe ik dat natuurlijk, maar je bent er meer bij gebaat dat je zelf ook het één en ander uit kunt zoeken in de toekomst.

 

nutritional information
familie samen eten

Voor wie?

Voor iedereen die er niet zelf uitkomt en wat hulp kan gebruiken:

 • Je wilt koolhydraten beperken, maar wel zeker weten dat je niets te kort komt.
 • Je wilt graag (deels) vegetarisch eten, maar wel zeker weten dat je niets te kort komt.
 • Je wilt vetarm eten om gezondheidsredenen.
 • Je wilt jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap of zo goed mogelijk herstellen na de bevalling (Lactatiefase laten wij over aan de verloskundigen en de kraamzorg).
 • Je wilt meer uit de voeding halen en gezond en bewust leven en zeker weten, dat je nu of later geen problemen krijgt, die je had kunnen voorkomen.
 • Je wilt de alledaagse dingen op de best mogelijke manier doen, zoals sporten, werken en er zijn voor het gezin.
 • Je bent wat ouder en wilt de beste voeding om fit en vitaal te blijven.
 • Je wilt onder begeleiding een dieet volgen als het Fasting Mimicking Diet.

Ik ben geen paramedisch diëtist en deze trajecten zijn niet voor het leren omgaan met allergieën, ziekte, herstel of het leren leven met ziekte in relatie tot voeding. Wij verwijzen je dan altijd door naar de huisarts of diëtist. Wel kunnen we bij bepaalde aandoeningen complementair werken op de reguliere geneeskunde. Kijk daarvoor op onze pagina voor orthomoleculaire begeleiding.

Ook doen wij niets met veganistische voeding, omdat wij hier uit evidence-based practice niet achter staan. Hierover lees je meer in mijn artikel over plantaardige eiwitten. Onze voedingsbenadering zal wel altijd vanuit de orthomoleculaire visie zijn.

"Lekkere producten en goede begeleiding van een top coach."

"Bedankt Arjen voor jouw fijne begeleiding, kennis en toegevoegde waarden. Ik heb een prettig traject met jou doorlopen en je hebt mij enorm geholpen."

"Dankzij jouw brede kennis en passie heb ik zoveel meer inzichten gekregen. Daarbij eerlijke adviezen met een goede onderbouwing"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Bij Arjen voelde ik totaal geen schaamte o.i.d. hierdoor durfde ik eerlijk te zijn en ging het proces op een fijne manier. Aanrader!"

"Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!"

"Heeft mij echt enorm geholpen om af te vallen en dit ook zo te houden."

De kosten voor het traject.

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, wat kost dat nou allemaal?

Voor de intake betaal je €115,- en dat is inclusief 1x het verwerken van de gegevens en het opmaken van het advies/schema buiten de consult tijd. Tijdens de intake van een uur, nemen we de wensen door en bespreken we het plan van aanpak en doen we wat basis metingen. Ook niet onbelangrijk de tijd die per cliënt in dit programma gestoken wordt is echt wel uniek te noemen.

Voor het vervolgconsult betaal je €45,- per consult van 40 minuten.

Er is in een traject als dit vaak wel minimaal 3 vervolgconsulten nodig om alles goed af te kunnen stemmen. Wil je meer controle of vaker even feedback krijgen of geven, ben je natuurlijk welkom om vaker op consult te komen.

Dit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Onze orthomoleculaire programma’s wel. Mocht je er niet uitkomen en vragen hebben, neem dan even contact op.

Geschillen

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/  

waaier met eten

Update Yourself
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
S SS
S SS
20:26 28 May 22
Arjen is erg gedreven en heeft erg veel kennis van zaken. Hij heeft mij goed geholpen!
Ilona W.
Ilona W.
13:59 10 Jan 21
Arjen kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de persoon. Hij leert je alles over goede en gezonde voeding, hoe het afval-proces werkt, wat... er allemaal in je lichaam gebeurt en helpt je ook om in te zien hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zowel praktisch als geestelijk. Op eigen kracht en op andere manieren lukt het mij niet, met zijn geweldige ondersteuning en producten lukte het mij wél. Met ruim 26 kilo minder op de teller en zelfs iets lichter dan het zo lang door mij gekoesterde droomgewicht, voel ik mij weer mijzelf zoals ik eerder was. En nu dit proces klaar is, komt het aan op goede gewoontes volhouden, en ook daarbij staat hij voor je klaar. 100% topcoach!!!lees verder
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
06:48 20 Oct 20
Arjen, geeft je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, uiteraard moet je zelf ook willen! De producten van Coach... Nutrition, onlangs op de markt gekomen, zijn ook zeker een aanrader, smaakvol en goed vol te houden, aanrader; de citroen karamel reep. Arjen, bedankt voor al je hulp in de afgelopen maanden en voor de toekomst.lees verder
Marilée Veldman
Marilée Veldman
13:30 24 Jul 20
Zeer tevreden over !
Liesbeth
Liesbeth
14:46 24 Apr 20
Dank je wel voor je hulp, begrip en steun! Ik ben een stuk gelukkiger dankzij jou!
Michiel Jansen
Michiel Jansen
06:49 14 Sep 19
Ik ben inmiddels 44 kilo afgevallen. Heb een goede mindset en de slechte gewoontes met eten heb ik afgeleerd. Dankzij o.a. Arjan heb ik mijn doelen... bereikt. Ben lekker aan het sporten en eet gezond. Voel mij fit. De adviezen die je krijgt zijn waardevol. Ben nog niet klaar maar heb nu wel een waardevolle mindset verkregen welke makkelijk is vol te houden. Bedankt Arjan tot dusver👊👍💪lees verder
Marion Van Callandt
Marion Van Callandt
12:29 22 Aug 19
In september 2018 kwam ik 25 kg te zwaar bij Arjen Fingerhut Lelystad terecht. In februari 2019 was ik op mijn streefgewicht en kon ik met opbouwen... beginnen. Het is nu augustus 2019 en ik ben in het totaal 27 kg afgevallen, voel me een totaal nieuw mens. Ik sprint de bergen op in Oostenrijk, lig niet meer met hartkloppingen in mijn bed en kan weer leuke kleding dragen. De producten van straight away zijn prima, ik heb gewoon lekker gegeten, de warme maaltijden en shakes zijn erg smaakvol en vooral de repen zijn traktaties (de prijzen zijn vergelijkbaar met de boodschappen die je per week in huis haalt, en na eenmalig 25 euro te hebben betaald is de verdere coaching gratis). Met mijn coach veel goede gesprekken gevoerd. Hij neemt je altijd serieus, weet veel van het menselijk lichaam, voeding, verbranding, kan hierdoor de beste adviezen geven en af en toe een verdiende schop onder de kont. Ik kan niet anders zeggen, ik ben een zeer tevreden klant. Dank je wel Arjen.lees verder
Jokiro Beautyandmore
Jokiro Beautyandmore
18:04 19 Feb 19
De zoveelste poging gestart om af te vallen, maar dit keer was het anders, niet alleen de producten van Straight away zijn aan te raden ( erg... lekker!) maar de begeleiding van Arjen heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doel heb bereikt! Geduldig, behulpzaam en belangrijk: zonder oordeel. Ik voelde mij gehoord. Ik raad Update yourself echt aan!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Contact met Update Yourself.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Dat is echt geen probleem, stel ze gerust! Je mag het formulier gebruiken, rechtstreeks mailen, maar je mag ook een whatsapp sturen. Ook als je gelijk een afspraak in wilt plannen.

Bel ons 0320 417025


  Alleen cijfers, zonder spaties

  Alle velden zijn verplicht
  U wordt na succesvolle verzending doorgestuurd
  Kijk voor meer informatie over hoe we met uw gegevens om gaan op onze privacy verklaring en cookie policy

  Praktijk locatie Almere:

  De Binderij 72

  1321 EK  Almere

  Praktijk locatie Almere

  Praktijk locatie Dronten:

  Het Spectrum 1a

  8254 AJ  Dronten

  Praktijk locatie Dronten

  Praktijk locatie Lelystad:

  Diemenstraat 2

  8244 EN  Lelystad

  Praktijk locatie Lelystad

  Update Yourself Lelystad

  Diemenstraat 2
  8244 EN  Lelystad

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Dronten

  Het Spectrum 1a
  8254 AJ Dronten

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09

  Update Yourself Almere

  De Binderij 72
  1321 EK Almere

  info@updateyourself.nl
  06 515 103 09